ΝΕΑ

Στο Παρίσι η παρουσίαση του νέου Civic

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Παρίσι η παρουσίαση του νέου Civic

ΝΕΑ

Στο Παρίσι η παρουσίαση του νέου Civic

ΝΕΑ

Η δέκατη γενιά του μικρομεσαίου hatchback, του πιο δημοφιλούς μοντέλου της Honda, θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη από τις αρχές του 2017 και στην έκθεση του Παρισιού θα το δούμε για πρώτη φορά. Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία, που αποκαλύπτει το πίσω φωτιστικό σώμα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το ευρωπαϊκό 5θυρο Civic θα έχει ελάχιστες στιλιστικές διαφορές από το αμερικάνικο μοντέλο, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να ταξιδεύει από την Αγγλία – όπου κατασκευάζεται – στις ΗΠΑ (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ). Το νέο Civic είναι μεγαλύτερο σε μήκος και πλάτος από το σημερινό, αλλά ταυτόχρονα πιο χαμηλό για καλύτερη αεροδυναμική απόδοση και πιο σπορ συμπεριφορά.

Η Honda αντιλήφθηκε επιτέλους ότι χρειάζεται υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες απέναντι στον ανταγωνισμό και δίπλα στην αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού diesel 1.6 i-DTEC θα παραταχθούν οι 1.0 και 1.5 VTEC turbo.

Advertisement
Advertisement

Στο περίπτερο της Honda στο Παρίσι θα παραταχθούν επίσης το sedan Civic με χώρα προέλευσης την Τουρκία (διαθέσιμο το 2017) αλλά και το Jazz Spotlight Edition. Πρόκειται για μία έκδοση που απευθύνεται περισσότερο στο γυναικείο κοινό, με διακοσμητικά στο αμάξωμα, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου και «πινελιές» στο τιμόνι και την κεντρική κονσόλα.