Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Λος Άντζελες το Lexus RXL

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Λος Άντζελες το Lexus RXL

ΝΕΑ

Στο Λος Άντζελες το Lexus RXL

ΝΕΑ

Η Lexus επιβεβαίωσε επίσημα το ντεμπούτο μιας 8θέσιας έκδοσης RXL με τρεις σειρές καθισμάτων στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Η νέα προσθήκη θα διαθέτει το ίδιο μεταξόνιο με τα κανονικά μοντέλα αλλά με εκτεταμένο πίσω άκρο προκειμένου να εξοικονομηθεί χώρος για την τρίτη σειρά καθισμάτων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αυτό σημαίνει, κατά πάσα πιθανότητα, ότι ο χώρος για τους επιβάτες τρίτης σειράς θα είναι πιθανότατα περιορισμένος για τους ενήλικες, αλλά η προστιθέμενη πρακτικότητα θα είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτη.

Το νέο Lexus RXL θα προσφέρεται τόσο σε βενζινοκίνητες όσο και σε υβριδικές εκδόσεις, αυτό σημαίνει πως θα δούμε το RX 350L που τροφοδοτείται με έναν κινητήρα V6 3,5 λίτρων 295 ίππων, αλλά και το RX 450hL το οποίο θα χρησιμοποιεί τον γνωστό υβριδικό κινητήρα των 308 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Η Lexus θα αποκαλύψει την έκδοση βενζίνης του νέου RXL πρώτη φορά στο Λος Άντζελες Auto Show στις 29 Νοεμβρίου, λέγοντας ότι το νέο μοντέλο “θα διατηρήσει το κομψό σχήμα του, παρέχοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη ευελιξία στους επιβάτες“.