Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Φιλικό Διακανονισμό η ασφαλιστική Qatar Insurance Company

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Φιλικό Διακανονισμό η ασφαλιστική Qatar Insurance Company

ΝΕΑ

Στο Φιλικό Διακανονισμό η ασφαλιστική Qatar Insurance Company

ΝΕΑ

Στο σύστημα αυτόματης πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός) από 1η Δεκεμβρίου 2018 εισέρχεται η Qatar Insurance Company Europe Ltd, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα στην αποζημίωση και διαχείριση των ζημιών. Η Qatar Insurance Company Europe Limited διαμέσου του αποκλειστικού της αντιπροσώπου στην Ελλάδα, την Q Brokers είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους συνεργάτες της και τους καταναλωτές ότι από την 1η Δεκεμβρίου συμμετέχει στο σύστημα αυτόματης πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός) αποδεχόμενη την πρόσκληση τη Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος να συμμετάσχει στις υπηρεσίες της (ΥΣΑΕ, ΣΑΠ).

Advertisement
Advertisement

Παραμένοντας προσηλωμένη στη βασική αρχή λειτουργίας της, που δεν είναι άλλη από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και τους πελάτες της, η Q Brokers δίνει τη δυνατότητα μιας εύκολης και γρήγορης ρύθμισης των διαδικασιών που ακολουθούνται μετά από κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Με τον Φιλικό Διακανονισμό, ο τρόπος αποζημίωσης και διαχείρισης των ζημιών επιτυγχάνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα και με ελαχιστοποίηση των κοστοβόρων και χρονοβόρων δικαστικών διενέξεων.

Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία στην πορεία της Q Brokers, η οποία αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Με τον Φιλικό Διακανονισμό, σε περίπτωση ατυχήματος, η Q Brokers θα αποζημιώνει αυτή τους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2014, έτος έναρξης των δραστηριοτήτων των εταιρειών Q Brokers και Nequs Brokers στην ελληνική αγορά μέχρι και σήμερα, έχουν καταβληθεί 49.556.480,11€ σε αποζημιώσεις τρίτων, 6.580.129,23€ σε εισφορές στο επικουρικό κεφάλαιο, 397.251,67€ σε εισφορές στο γραφείο διεθνούς ασφάλισης και 17.018.615,73€ σε φόρους ασφαλίστρων.

Qatar Insurance