Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο e-bay η υπέροχη Ferrari 512 BBi του 1984

Ελλάδα 3:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο e-bay η υπέροχη Ferrari 512 BBi του 1984

ΝΕΑ

Στο e-bay η υπέροχη Ferrari 512 BBi του 1984

ΝΕΑ

Με τιμή αγοράς €322.000 μπορεί να αποκτήσει κάποιος αυτή την υπέροχη Ferrari 512 BBi του 1984 που έχει διατηρήσει το sport χαρακτήρα της αυθεντικής, με κάποιες βελτιώσεις σε ορισμένα σημεία.

Advertisement
Advertisement

Στο Σικάγο έγινε η αναπαλαίωση της εκπληκτικής όπως φαίνεται στις φωτογραφίες Ferrari 512 BBi του 1984 και η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί να διακρίνει κανείς τα σημεία στα οποία το πολύ όμορφο αυτοκίνητο από το Maranello έχει υποστεί βελτιώσεις. Κάποιες αλλαγές δηλαδή, προς όφελος της ευχρηστίας αλλά και της μακροημέρευσης του αυτοκινήτου, αφού λόγω ηλικίας, ορισμένα από τα πλαστικά στην καμπίνα και όχι μόνο, έχουν αντικατασταθεί από αντίστοιχα τμήματα κατασκευασμένα είτε από αλουμίνιο, είτε από ανθρακόνημα.

Advertisement
Advertisement

Μία ακόμα σημαντική βελτίωση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σχετίζεται με το σύστημα ψύξης. Εκεί βρίσκεται για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες, ένα ειδικής κατασκευής αλουμινένιο ψυγείο αλλά και κάποιοι μεγαλύτεροι από τους αυθεντικούς, ανεμιστήρες της Spal. Επιπλέον, το σύστημα κλιματισμού έχει κατασκευαστεί εξ αρχής, ενώ προστέθηκε ηχομόνωση και σύγχρονη θερμομόνωση στην καμπίνα.

Σημαντικές αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο σύστημα διεύθυνσης, στην ανάρτηση και στα φρένα του αυτοκινήτου, στα οποία έχουν τοποθετηθεί νέες 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονες πίσω.  Ο επίπεδος 12κύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας των 4,9 λίτρων δεν έχει υποστεί καμία επέμβαση πράγμα που σημαίνει πως θεωρητικά η ισχύς που αποδίδει είναι 360 ίππους στις 6.200 σ.α.λ. και 451 Nm ροπής στις 4.600 σ.α.λ. Όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά του αυτοκινήτου, σίγουρα θα θέλουν να ξέρουν πως τα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου είναι μόνο 27.358.

Advertisement

 

Advertisement