Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στις 23 Μαΐου το πρώτο ηλεκτρικό της Skoda

Ελλάδα 2:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις 23 Μαΐου το πρώτο ηλεκτρικό της Skoda

ΝΕΑ

Στις 23 Μαΐου το πρώτο ηλεκτρικό της Skoda

ΝΕΑ

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του νέου Citigo-e iV, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα όντας το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο ηλεκτρικό Skoda Citigo με βάση το σκίτσο μπορούμε να διακρίνουμε ότι αρχικά θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις του μίνι μοντέλου μέσω της κλειστής γρίλιας της μάσκας του, αλλά και του νέου εμπρόσθιου προφυλακτήρα.

Από εκεί και πέρα, η Skoda προς το παρόν δεν δίνει στη δημοσιότητα κάποια από τα στοιχεία του πρώτου ηλεκτρικού της μοντέλου, ωστόσο αναμένεται αυτό να προσφέρει μια αυτονομία κοντά στα 300 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας.

Τεχνικά, το Citigo-e iV θα βασιστεί πάνω στο επίσης ηλεκτρικό VW e-up!, κάτι που σημαίνει ότι θα φέρει ένα ηλεκτρικό μοτέρ 82 ίππων για την κίνησή του, με ροπή 210 Nm.

Advertisement
Advertisement

Για το εάν τα νούμερα αυτά επιβεβαιωθούν και από την εταιρεία θα το γνωρίζουμε την ερχόμενη Πέμπτη 23 Μαΐου, όταν και είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί επίσημα το νέο μοντέλο στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Μαζί του η Skoda θα παρουσιάσει και το ανανεωμένο Superb, το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία θα είναι και plug-in υβριδικό.