Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην παραγωγή το Aston Martin AM37

Ελλάδα 10:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην παραγωγή το Aston Martin AM37

ΝΕΑ

Στην παραγωγή το Aston Martin AM37

ΝΕΑ

Όπως θα αντιληφθήκατε δεν μιλάμε για ένα σπορ αυτοκίνητο αλλά για ένα σούπερ ταχύπλοο που δεν θα υπολείπεται σε τίποτα από την φινέτσα και το στιλ των τετράτροχων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Φυσικά, όσο μεγάλη και αν είναι μία αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα μπορούσε να κατασκευάσει από μόνη της ένα ταχύπλοο. Έτσι, η Aston Martin συνεργάστηκε με την ολλανδική Quintessence Yachts και πρόσφατα οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν την παραγωγή του AM37 που θα ξεκινήσει μέσα στο έτος. Η ονομασία του σκάφους βασίζεται στο μήκος του (37 ft), ενώ τα δύο γράμματα όπως θα καταλάβατε προέρχονται από την επωνυμία της βρετανικής εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί ελάχιστα στοιχεία καθώς και οι πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που βλέπετε στην οθόνη σας. Πάντως, έχει γίνει γνωστό πως το AM37 θα φτάνει τους 50 knots (92 km/h) ενώ θα υπάρξει και μία ισχυρότερη εκδοχή του με 60 knots (111 km/h). Το σκάφος θα κατασκευαστεί στην Βρετανία, θα είναι διαθέσιμο από του χρόνου και θα έχει ως βάση ελαφρά υλικά όπως το ανθρακόνημα και άλλα συνθετικά. Το στιλ και την σχεδίαση του MA37 θα αναλάβει η Mulder Design εμπνευσμένη από τα πανέμορφα αυτοκίνητα της Aston Martin.