Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην ιταλική αστυνομία έχουν Huracan!

Ελλάδα 6:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην ιταλική αστυνομία έχουν Huracan!

ΝΕΑ

Στην ιταλική αστυνομία έχουν Huracan!

ΝΕΑ

Έχετε όρεξη για κινηματογραφικές καταδιώξεις στους ιταλικούς δρόμους μετά από… μικρές παρανομίες; Σκεφτείτε το ξανά γιατί η Polizia έχει στο στόλο της δύο Lamborghini Huracan! Η πρώτη παραδόθηκε στο τμήμα της Ρώμης πριν από ενάμιση χρόνο αλλά τώρα υπάρχει και στη Μπολώνια ένας «ταύρος» με σειρήνα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Εκτός από τα χρώματα της αστυνομίας, το εν λόγω όχημα έχει και πολλά ακόμα έξτρα. Περιπολικό είναι, έχει θήκες για όπλα, ειδική θήκη για σήμα STOP, ασύρματο VHF αλλά ακόμα υπολογιστή, συστήματα καταγραφής, κάμερα και φορητό πυροσβεστήρα.

Και επειδή οι υψηλή ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το εν λόγω όχημα, αντί να θέσει ζωές σε κίνδυνο μπορεί και να τις σώσει, στο χώρο αποσκευών υπάρχει ψυγείο σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει άμεση μεταφορά οργάνων. Την παράδοση της Huracan στην Polizia di Stato της Μπολώνια έκανε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας από τη Σαντ’ Άγκατα, Stefano Domenicali.

Advertisement
Advertisement

Lamborghini-Huracan-Polizia-d640

Η Huracan εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα χωρητικότητας 5.2lt που προσφέρει 610 PS. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Lamborghini προσφέρει μοντέλα της στην αστυνομία της γειτονικής χώρας αφού πριν από μερικά χρόνια, στα χρώματα της Polizia είχαν ντυθεί και δύο Gallardo.

Lamborghini-Huracan-Polizia-a640