Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Γενεύη το νέο Renault Scenic

Ελλάδα 11:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Γενεύη το νέο Renault Scenic

ΝΕΑ

Στην Γενεύη το νέο Renault Scenic

ΝΕΑ

Η γαλλική εταιρία σχεδιάζει την επόμενη της επίθεση με ένα ολοκαίνουργιο Scenic που θα ασπάζεται μία πιο crossover προσέγγιση, κάτι ανάλογο όπως έχουμε δει και στη νέα γενιά Espace.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το νέο Megane ξεκινά τα πρώτα του βήματα στην ευρωπαϊκή αγορά από τις αρχές του έτους με σύμμαχο το νέο Kadjar στα κόμπακτ SUV. Μέσα στο 2016 θα δούμε και το νέο Scenic που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο το Μάρτιο στην Γενεύη και θα πλαισιώσει το μεγαλύτερο Espace, ολοκληρώνοντας το στίγμα της Renault στα MPV. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε μία πετυχημένη προσέγγιση από τον μετρ Theophilus Chin με το νέο Scenic να συνδυάζει την μάσκα του νέου Megane και το υπερυψωμένο αμάξωμα να μας παραπέμπει στο Espace.

Ήδη το νέο Scenic δοκιμάζεται στους ευρωπαϊκούς δρόμους και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών του, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Από πλευράς κινητήρων δεν θα υπάρχει κάποια έκπληξη και τα αποδοτικά μηχανικά σύνολα θα προέρχονται από την γκάμα των Megane. Έτσι, οι βασικές εκδόσεις βενζίνης θα είναι στα 1.200 cc με 100 PS και 130 PS, ενώ στους ντίζελ θα υπάρχουν στα 1.500 cc με 110 PS και στα 1.600 cc με 130 PS και 160 PS.

Advertisement
Advertisement