Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην ΕΡΤ δεν ξέρουν τι θα πει ζώνη ασφαλείας!

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην ΕΡΤ δεν ξέρουν τι θα πει ζώνη ασφαλείας!

ΝΕΑ

Στην ΕΡΤ δεν ξέρουν τι θα πει ζώνη ασφαλείας!

ΝΕΑ

Τι κι αν τις τελευταίες ημέρες με την τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας όπου χάθηκαν τέσσερις ακόμα ανθρώπινες ζωές, όλοι μιλούν για την (αν)ασφάλεια στους δρομους. Στην ΕΡΤ της… Eurovision, περνούν ευθαρσώς το μήνυμα «μη φοράτε ζώνη» στο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο λοιπόν του trailer της κρατικής τηλεόρασης σχετικά με την ψηφοφορία για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό… μουσικής, όλα διαδραματίζονται εντός αυτοκινήτου που βρίσκεται εν κινήσει. Και τα τραγελαφικά είναι πολλά.

Ο συνοδηγός (ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος) αποφασίσει πολύ νωρίς πως η ζώνη ασφαλείας τον ενοχλεί. Έτσι λοιπόν, μετά τα πρώτα πλάνα, δεν τη φοράει ξανά!

Η ανέμελα χαμογελαστή τραγουδίστρια (Demy) αγνοεί με τη σειρά της πως ζώνες φοράμε υποχρεωτικά και στα πίσω καθίσματα.

Advertisement
Advertisement

Εγκλήματα στα οποία το γεγονός πως η οδηγός (η δημοσιογράφος Έλενα Μουζαλά)  κινείται σε αστικό τοπίο και δυναμώνει όσο μπορεί την ένταση με αποτέλεσμα να αγνοεί πλήρως οποιαδήποτε ηχητικά ερεθίσματα από το δρόμο, που συχνά μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά για την αποφυγή ατυχήματος, μοιάζει σχεδόν πταίσμα…

Ας ελπίσουμε, σεβόμενη τους εκατοντάδες ανθρώπους που χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στους Ελληνικούς δρόμους, η δημόσια τηλεόραση να αποσύρει το εν λόγω video και να ασχοληθεί με το πώς έφτασε σε σημείο να προβληθεί κάτι τέτοιο «στον αέρα».

Σε αντίθεση με το παρακάτω σλόγκαν, εμείς ας επιλέξουμε τη ζωή. Φορώντας ζώνη ασφαλείας.

Advertisement