Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα τα Apollo

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα τα Apollo

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα τα Apollo

ΝΕΑ

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ανέλαβε την εισαγωγή και διανομή των ελαστικών της εταιρείας Apollo Tyres Ltd, ανεβάζοντας σε τρεις τον αριθμό των εταιρειών με τις οποίες δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο κλάδο της Ελληνικής αγοράς, μετά τις Infinity και Titan. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για την έβδομη μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1976 και το πρώτο της εργοστάσιο λειτούργησε στην Ινδία. Διαθέτει μεγάλο αριθμό βιομηχανικών μονάδων τόσο στην Ινδία (όπου είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής με παραγωγή 35.000 τεμαχίων την ημέρα) όσο και επί ευρωπαϊκού εδάφους, στην Ολλανδία.

Πρόσφατα ό η Apollo Tyres Ltd εξαγόρασε την Αμερικάνικη εταιρεία Cooper Tire & Rubber Company ενώ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Συνεδρίου “Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence 2013”, τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου κατασκευαστή ελαστικών για το 2013.

Τα ελαστικά Apollo Tires καλύπτουν μεγάλη γκάμα κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων επιβατικών κα επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement