ΝΕΑ

Στη Γενεύη τα νέα C1/108/Aygo

Ελλάδα 15:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Γενεύη τα νέα C1/108/Aygo

ΝΕΑ

Στη Γενεύη τα νέα C1/108/Aygo

ΝΕΑ

Εννέα χρόνια μετά την παρουσίασή τους στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, τα νέα αυτοκίνητα πόλης των Citroen-Peugeot-Toyota επιστρέφουν στην ελβετική πόλη.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι πληροφορίες του NewsAuto.gr αναφέρουν ότι η παγκόσμια πρεμιέρα των C1, 108 και Aygo θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Μαρτίου στη Γενεύη. Η κατασκευή τους θα εξακολουθήσει να γίνεται στο Κολίν της Τσεχίας, ενώ οι πωλήσεις θα αρχίσουν το καλοκαίρι.

Η δεύτερη γενιά της… τριπλέτας θα είναι αναβαθμισμένη σε ποιότητα κατασκευής και σε οδική συμπεριφορά ώστε να αναμετρηθεί με μοντέλα όπως το Volkswagen up! και το νέο Hyundai i10. Η Toyota και η Peugeot-Citroen έδωσαν έμφαση και την αύξηση των χώρων στα αυτοκίνητα πόλης τους, οπότε αναμένεται να μεγαλώσουν λίγο σε μήκος και σε μεταξόνιο.

Advertisement
Advertisement

Κοινός κινητήρας θα είναι και πάλι ο 3κύλινδρος του 1 lt, όμως αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα και ο 1.2 με 82 PS. Στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία βλέπουμε την πρόταση του γαλλικού περιοδικού Auto Moto για το νέο C1, έχοντας ως έμπνευση το C4 Picasso, με τα φωτιστικά σώματα σε τρία επίπεδα.