Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Γενεύη το νέο Range Rover SV Coupe

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Γενεύη το νέο Range Rover SV Coupe

ΝΕΑ

Στη Γενεύη το νέο Range Rover SV Coupe

ΝΕΑ

Η Land Rover κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα του Range Rover SV Coupe, προφανώς εσκεμμένα λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του, που αλλού, στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 8 Μαρτίου. Πάρτε μια γεύση για το τι μέλει γεναίσθε…  

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Χρεωμένο ως το “πρώτο πολυτελές SUV coupe με πλήρες μέγεθος”, το μοντέλο θα κατασκευαστεί από τον όμιλο Jaguar Land Rover και θα διαθέτει ένα “σαγηνευτικό σχεδιασμό αμαξώματος” καθώς και ένα “εξαιρετικά εκλεπτυσμένο εσωτερικό”. Η εταιρεία δεν λέει πολλά προς το παρόν για το μοντέλο, αλλά πρόσφατα είχε υποβληθεί σε κάποιες εξαντλητικές δοκιμές. Οι φωτογραφίες απέδειξαν ότι το ψηλό κουπέ θα έχει ένα οικείο σχέδιο αλλά ταυτόχρονα θα υιοθετεί μια πιο δυναμική γραμμή οροφής.

Η εσωτερική φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την εταιρεία αποκαλύπτει μια πολυτελή καμπίνα με premium δερμάτινη επένδυση, ξύλινα διακοσμητικά και μια κεντρική κονσόλα πλήρους μήκους. Μπορούμε επίσης να δούμε μεμονωμένα πίσω καθίσματα και πολυάριθμες μεταλλικές λεπτομέρειες. Η Land Rover λέει ότι το όχημα θα αποδώσει φόρο τιμής στο αρχικό Range Rover που ξεκίνησε ως coupe με δύο πόρτες το 1970. Η παραγωγή θα περιοριστεί σε 999 μονάδες και ακούγεται πως θα προσφέρεται σε αρκετές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Range-rover-coupe-spy-shots-tsiro-640

Σε μια σχετική δήλωση του, ο διευθύνων σύμβουλος της SVO, John Edwards, δήλωσε ότι το Range Rover SV Coupe θα προσφέρει στους πελάτες έναν ελκυστικό συνδυασμό πολυτέλειας και σπανιότητας. Πρόσθεσε επίσης πως η αποκάλυψη του μοντέλου θα είναι μια καθοριστική στιγμή για τη Land Rover, αλλά και την υπομάρκα της, την Range Rover.

RR SV 640