Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σταδιακή αποκάλυψη για το Polestar 2

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σταδιακή αποκάλυψη για το Polestar 2

ΝΕΑ

Σταδιακή αποκάλυψη για το Polestar 2

ΝΕΑ

Το νέο τετράθυρο coupe της Polestar, είναι σχεδόν έτοιμο για πλήρη αποκάλυψη και η εταιρεία μας δίνει λίγες ακόμα πληροφορίες πριν την επίσημη παρουσίαση.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα ακόμα teaser προέκυψε για το νέο μοντέλο της Polestar. Αυτή τη φορά, από την εφαρμογή για φορητές συσκευές και smartphones, που επιτρέπει την πρόσβαση και την εξερεύνηση των δυνατοτήτων του συστήματος ψυχαγωγίας που έχει το νέο μοντέλο, προκύπτει και εικόνα του αυτοκινήτου που ακόμα η Polestar δεν έχει αποκαλύψει πλήρως. Η βασισμένη στο λειτουργικό Android πλατφόρμα τεχνολογίας του μοντέλου Polestar 2, μέσω της εν λόγω εφαρμογής θα δίνει πρόσβαση στον ιδιοκτήτη σε πολλές από τις λειτουργίες που μπορεί να υποστηρίξει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το Polestar 2 που εμφανίζεται ως άμεσα ανταγωνιστικό στο Tesla Model 3, θα λανσαριστεί με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 400 ίππων και αυτονομία ελάχιστα κάτω από τα 500 χιλιόμετρα (482 χλμ.). Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση αναφορικά με το πότε θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου, δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν το βλέπαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. Από την εν λόγω εφαρμογή για φορητές συσκευές και smarphones, έχει προκύψει και η πρώτη εικόνα που έχουμε (ως κάτοψη) από το μοντέλο, καθώς και από την οθόνη ελέγχου του HMI συστήματος ψυχαγωγίας του Polestar 2.