Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα τέλη του 2019 και επίσημα η BMW M2 CS των 445 PS

Ελλάδα 5:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα τέλη του 2019 και επίσημα η BMW M2 CS των 445 PS

ΝΕΑ

Στα τέλη του 2019 και επίσημα η BMW M2 CS των 445 PS

ΝΕΑ

Η BMW M2 CS θα αποτελέσει αναμφισβήτητα την πιο σκληροπυρηνική M2. Ο κατασκοπευτικός φακός τη συνέβαλλε και πάλι σε ώρα εργασίας…

Advertisement
Advertisement

 

Οι μηχανικοί της BMW διατηρούν αυτό το δοκιμαστικό μουλάρι M2 CS με αρκετά ελαφρύ καμουφλάζ, διότι τα μόνα κρυφά τμήματα είναι ο μπροστινός διαχωριστής και το σπόιλερ. Δεν αφήνουν δηλαδή και πολλά στη φαντασία. Τα αναθεωρημένα εξαρτήματα ταιριάζουν επίσης με τα στοιχεία των προηγούμενων εικόνων, υποδεικνύοντας ότι η εταιρεία σκέφτεται σοβαρά την ενσωμάτωση των νέων εξαρτημάτων στην έκδοση παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Μια πρόσφατη διαρροή υποδηλώνει ότι η M2 CS θα αποδίδει 445 ίππους μέσω ενός twin-turbo inline-six βενζινοκινητήρα. Οι πελάτες θα μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Μια οροφή από ανθρακονήματα θα είναι στάνταρ για τη μείωση του βάρους και του συνολικού κέντρου βάρους. Επιπλέον, οι κεραμικοί δίσκοι φρένων με ανθρακονήματα θα ήταν ενδεδειγμένη επιλογή για τους αγοραστές που σέβονται τον εαυτό τους.

Αισθητικά, η M2 CS είναι διαθέσιμη μόνο σε τέσσερα χρώματα: Black Sapphire, Alpine White, Hockenheim Silver και Misano Blue. Η μόνη χρωματική επιλογή στο εσωτερικό είναι το μαύρο. Οι τρέχουσες πληροφορίες υποδεικνύουν πως η CS M2 θα μπορούσε να μπει στην παραγωγή το Μάρτιο του 2020. Αυτή η ημερομηνία υποδεικνύει ένα δημόσιο ντεμπούτο κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2019.

Εάν κάποιος σκοπεύει να χρησιμοποιεί τη M2 CS αποκλειστικά στην πίστα, η BMW σχεδιάζει να ετοιμάσει παράλληλα και μια έκδοση Track Cup μόνο για αγωνιστική χρήση. Είναι πιθανό να ζυγίζει λιγότερο, να είναι στημένη κατάλληλα αλλά και να παράγει ισχύ 470 και πλέον ίππων. Η M2 CS Track Cup θα κάνει ντεμπούτο μετά την έκδοση δρόμου.

Advertisement