Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά ένα νέο μοντέλο της Lamborghini

Ελλάδα 0:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά ένα νέο μοντέλο της Lamborghini

ΝΕΑ

Στα σκαριά ένα νέο μοντέλο της Lamborghini

ΝΕΑ

Η Lamborghini, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνων Συμβούλου της, Stefano Domenicali ετοιμάζεται την επόμενη πενταετία να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

 

Ο 54χρονος Ιταλός σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως μετά τις Huracan, Aventador και Urus, η φίρμα από την Sant’Agata θα παρουσιάσει το τέταρτο μέλος της οικογένειας, με το λανσάρισμα ενός 2+2 Grand Tourer. Ο ίδιος δήλωσε: «Εάν και εφόσον έχουμε σταθεροποιήσει τις παγκόσμιες πωλήσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να εξελίξουμε ένα νέο μοντέλο, που θα δώσει και την αντίστοιχη ώθηση στα νούμερα και γιατί όχι να φτάσουμε τις 10.000».

Advertisement
Advertisement

Το 2018, η Lamborghini σημείωσε πωλήσεις-ρεκόρ φτάνοντας τα 5.750 οχήματα, ενώ ο Domenicali θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει κοντά στις 8.000. «Κατά τη γνώμη μου αυτός είναι ο σωστός αριθμός οχημάτων για το χαρτοφυλάκιό μας και για τις αγορές στις οποίες απευθυνόμαστε. Στην περίπτωση που προστεθούν νέες αγορές, θα πρέπει να προσαρμόσουμε τον παραπάνω αριθμό, αλλά αυτός είναι ο σωστός για μία σταθερή επιχείρηση». Σε ότι αφορά τα βασικά σημεία σχετικά με το νέο μοντέλο, ο Domenicali δεν έδωσε καμία απολύτως πληροφορία, ούτε περί σχεδίασης, ούτε περί κινητήρα. Πάντως πηγές μέσα από το εργοστάσιο ανέφεραν πως πιθανότατα θα φορά έναν υβριδικής τεχνολογίας κινητήρα, ενώ η σχεδίαση του αμαξώματος να εμπνέεται από το πρωτότυπο Estoque.