Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα άκρα με τη McLaren 620R (video)

Ελλάδα 0:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα άκρα με τη McLaren 620R (video)

ΝΕΑ

Στα άκρα με τη McLaren 620R (video)

ΝΕΑ

Ο 22χρονος οδηγός του IndyCar, Pato O’Ward, παίρνει θέση πίσω από το τιμόνι του ισχυρού μοντέλου και μας χαρίζει κάποια όμορφα highlights.

Advertisement
Advertisement

Τον Δεκέμβριο του 2019 η McLaren παρουσίασε την 620R, το ισχυρότερο μοντέλο της «οικογένειας» Sport Series, με άδεια κυκλοφορίας σε δημόσιους δρόμους.

Η 620R ενσωματώνει έναν twin-turbo V8 3,8 λίτρων που παράγει 620 PS και ισάριθμα Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου Seamless Shift Gearbox των 7 σχέσεων. Για να επιταχύνει στα πρώτα 100 km/h χρειάζεται 2,9 sec, το 0-200 km/h αποτελεί υπόθεση 8,1 sec και η τελική φτάνει τα 322 km/h.

Ένα από τα μεγάλα ατού του μοντέλου είναι η αεροδυναμική απόδοση. Για την τελευταία φροντίζει η ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή την οποία έχει κληρονομήσει από την 570S GT4 (στην οποία βασίζεται η 620R) και παράγει έως και 185 kg κάθετης δύναμης. Επιπλέον 65 kg προσφέρει ο μπροστινός προφυλακτήρας, το σπλίτερ και το καπό, εξαρτήματα που έχουν ανασχεδιαστεί.

Advertisement
Advertisement

Ως στάνταρ ενσωματώνονται ελαστικά Pirelli P Zero Trofe R (σεμισλικ) και προαιρετικά προσφέρονται ελαστικά τύπου σλικ (αποκλειστικά για πίστα), τα οποία παρέχουν 8% μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με τον δρόμο.

H McLaren διαθέτει την 620R σε τρεις διαφορετικές εξωτερικές αποχρώσεις: λευκή με πορτοκαλί πινελιές, πορτοκαλί με λευκά αυτοκόλλητα και μαύρη με πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Advertisement

Τον τελευταίο χρωματισμό φέρει η 620R που πρωταγωνιστεί σε ένα πρόσφατο βίντεο της εταιρείας. Πίσω από το τιμόνι του μοντέλου κάθεται ο οδηγός του IndyCar Pato O’Ward.  O 22χρονος Μεξικανός ξεχύνεται με το βρετανικό μοντέλο στους δρόμους και μας προσφέρει κάποια όμορφα highlights.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο χρειάζεται για το 0-300 km/h η νέα McLaren Artura;
H νέα McLaren Artura στα χέρια του Daniel Ricciardo (video)
Επίσημο: Η McLaren 720S GT3X είναι η hardcore εκδοχή της 720S GT3 (video)

 

 

Advertisement