Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το σπορ Twingo «ζωγραφίζει» στην πόλη

Ελλάδα 19:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το σπορ Twingo «ζωγραφίζει» στην πόλη

ΝΕΑ

Το σπορ Twingo «ζωγραφίζει» στην πόλη

ΝΕΑ

Όταν η ευκολία μετακίνησης συναντά το στιλ και τη… σπιρτάδα, τότε η πρόταση ακούει στο όνομα Twingo GT. Το μικρό της Renault φωτογραφίζεται στο Παρίσι δίπλα σε γκράφιτι, τη λεγόμενη street art, δείχνοντας έτοιμο να «καταλάβει» τις ευρωπαϊκές πόλεις. Στην Ελλάδα αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2017, σε άγνωστη ακόμη τιμή (στη Γαλλία πωλείται από 17.000€).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Με κινητήρα και κίνηση στον πίσω άξονα, το μήκους 3,6 m. Twingo δεν είναι τόσο σπορ όσο ευέλικτο. Και αυτό διότι χωρίς περιορισμούς, οι μπροστινοί τροχοί στρίβουν περισσότερο και του επιτρέπουν να κάνει πανεύκολα μανούβρες. To Twingo GT εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο turbo 0.9 TCe, ο οποίος με νέο σύστημα εισαγωγής αέρα και επαναχαρτογράφηση αποδίδει 110 ίππους και 17,3 kgm ροπής. Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, το οποίο έχει διαφορετικές σχέσεις μετάδοσης για περισσότερη… ζωντάνια.

Οι επεμβάσεις, σε σχέση με το απλό Twingo, συνεχίζονται στην ανάρτηση, το βαθμό εμπλοκής του ESP και την υποβοήθηση στο τιμόνι. Οπτικά διαφέρει από τους τροχούς των 17 ιντσών, τους πλαϊνούς αεραγωγούς, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, την πίσω αεροτομή και το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Renault-twingo-GT-street-art-2

Renault-twingo-GT-street-art-3