Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπορ μοντέλο από την McLaren με σήματα της BMW;

Ελλάδα 5:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπορ μοντέλο από την McLaren με σήματα της BMW;

ΝΕΑ

Σπορ μοντέλο από την McLaren με σήματα της BMW;

ΝΕΑ

Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί από την έκθεση της Φρανκφούρτης, μεταξύ αυτών και έντονες φήμες που θέλουν την βρετανική φίρμα να κατασκευάζει ένα supercar για λογαριασμό της BMW.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος της προϊοντικής γκάμας στην BMW τι είναι αυτό που πραγματικά λείπει; Ας πούμε, ένα supercar! Το οποίο θα μπορούσε να κατασκευάσει η McLaren για την γερμανική εταιρία, σε περιορισμένο αριθμό και με την γνωστή κεντρομήχανη συνταγή. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το περιοδικό CAR , το οποίο αναφέρει πως οι δύο εταιρίες βρίσκονται σε συζητήσεις από τον Ιανουάριο και πως αν τελικά δοθεί το πράσινο φως, το supercar της BMW θα είναι έτοιμο για τους πελάτες αρχές 2019.

Αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο, πιθανότατα το supercar της BMW (στην φωτογραφία βλέπετε την πρωτότυπη BMW 3.0 CSL Hommage) να βασίζεται στο μονοκόκ πλαίσιο της επόμενης McLaren 650S και την κινητήρια δύναμη να αποτελέσει ο νέος V8 των 4.000 cc που θα έχει τετραπλό turbo (εκ των οποίων τα δύο θα είναι ηλεκτρικά). Η ισχύς φημολογείται πως θα βρίσκεται τουλάχιστον στα 750 PS, ενώ ένα concept θα δούμε στην επόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης. Οπότε μέχρι το 2017, έχουμε καιρό ακόμη…

Advertisement
Advertisement