Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπορ έκδοση για το νέο Kuga

Ελλάδα 20:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σπορ έκδοση για το νέο Kuga

ΝΕΑ

Σπορ έκδοση για το νέο Kuga

ΝΕΑ

Τον Νοέμβριο αναμένεται στην Ελλάδα η ανανεωμένη έκδοση του Kuga και σε έκδοση 1.5 diesel με 120 ίππους (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) και λίγους μήνες αργότερα θα δούμε την έκδοση ST-Line. Πρόκειται για ένα πακέτο που δεν περιορίζεται σε αισθητικές επεμβάσεις, αλλά συνοδεύεται από πιο σπορ σετάρισμα στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης. Το Kuga ST-Line έρχεται να προστεθεί σε παρόμοιες εκδόσεις της Ford για τα Fiesta, Focus και Mondeo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Μαύρες λεπτομέρειες σε μάσκα, γρίλια, πλαίσιο προβολέων ομίχλης, οι – αντίστοιχου χρώματος – αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου (18 ή 19 ιντσών) και τα σπορ καθίσματα με εν μέρει δερμάτινες επενδύσεις διαφοροποιούν το ST-Line από τα απλά Kuga. Στο χρώμα του αμαξώματος είναι βαμμένες η εμπρός και οι πλαϊνές ποδιές, οι χειρολαβές και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στους διαθέσιμους συνδυασμούς είναι ο 1.5 EcoBoost βενζίνης 182 ίππων και τετρακίνηση (Ford Intelligent AWD). Η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 10 mm, αμορτισέρ-ελατήρια έχουν πιο σφιχτή ρύθμιση και οι αντιστρεπτικές ράβδοι είναι πιο παχιές προκειμένου να επιτευχθεί πιο σπορ συμπεριφορά και άμεση ανταπόκριση του Kuga στις εντολές του οδηγού. Παράλληλα έχει επαναρυθμιστεί το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι για πιο «γεμάτη» πληροφόρηση.

Το Kuga ST-Line θα κυκλοφορήσει όμως και ως προσθιοκίνητο, με δημοφιλείς επολογές τον 1.5 TDCi diesel ισχύος 120 PS και τον 1.5 EcoBoost, με 120 ή 150 PS.

Διαβάστε ΕΔΩ για το πολυτελές Ford Kuga Vignale.