Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπέσιαλ Lamborghini Huracan από την Novitec

Ελλάδα 17:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπέσιαλ Lamborghini Huracan από την Novitec

ΝΕΑ

Σπέσιαλ Lamborghini Huracan από την Novitec

ΝΕΑ

H Huracan είναι ένα από τα αγαπημένα supercar των βελτιωτικών οίκων και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση με την γερμανική Novitec Torado που ανεβάζει την Huracan στα 840 άλογα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το πράγμα είναι απλό: όσο καλό και αν είναι ένα supercar έχει πάντα περιθώρια βελτίωσης, ειδικά όταν «φορά» ένα πολυκύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα. Και η λύση είναι εξίσου απλή: η απόδοσή του μπορεί πολύ εύκολα να βελτιωθεί με την χρήση ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή (ή κομπρέσορα αν προτιμάτε!). Έτσι, η ισχύς του V10 των 5.200 cc έχει αυξηθεί για τη περίσταση στους 848 PS και η ροπή στα 960 Nm, ενώ ανάλογα βελτιωμένες θα είναι και οι επιδόσεις.

Lamborghini Huracan supercharged by Novitec (2)

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, ένα tuning απαιτεί και ανάλογο look, με την Novitec να προσφέρει ένα κιτ με φουλ αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, πιο φαρδιές «φούστες», πίσω πτέρυγα, μεγαλύτερο κάρμπον διαχύτη κ.α. Το αμάξωμα έχει γίνει φαρδύτερο έως 120 mm, ενώ η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 33 mm (αυτό θα πει… ερπετό!). Όσο για τις σφυρήλατες ζάντες των 21 ιντσών (20 πίσω) έχουν ελαστικά Pirelli P Zero διάστασης 245/30 εμπρός και 325/25 πίσω. Εννοείται πως σε αυτές τις περιπτώσεις η τιμή του κιτ αναβάθμισης δεν ανακοινώνεται, ειδικά από την στιγμή που θα υπάρξουν 25 συλλεκτικά!

Lamborghini Huracan supercharged by Novitec (1)