Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπάει το παρμπρίζ για να σώσει το παιδί του (+video)

Ελλάδα 8:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σπάει το παρμπρίζ για να σώσει το παιδί του (+video)

ΝΕΑ

Σπάει το παρμπρίζ για να σώσει το παιδί του (+video)

ΝΕΑ

Μια βλάβη στις πόρτες SUV παραλίγο να αποβεί μοιραία με ένα βρέφος να εγκλωβίζεται στην καμπίνα εν μέσω καύσωνα.

Advertisement
Advertisement

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος λέει η γνωστή παροιμία και στην περίπτωση ενός πατέρα στο Τέξας των ΗΠΑ ταιριάζει απόλυτα.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το BBC News εμφανίζεται αρχικά ένας άνδρας να προσπαθεί με ένα σφυρί να σπάσει το παρμπρίζ ενός SUV.

Αφού καταφέρνει να αφαιρέσει προσεκτικά τα θραύσματα μπαίνει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και από μέσα απεγκλωβίζει ένα μωρό το οποίο προφανώς είχε παραμείνει κλειδωμένο μέσα στο όχημα.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα η εξωτερική θερμοκρασία που επικρατούσε στην περιοχή ήταν πολύ υψηλή και υπήρχε κίνδυνος να έχουμε άσχημη εξέλιξη για την υγεία του βρέφους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

Advertisement

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και όταν ο άνδρας μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο δεν έκανε το λογικό, που ήταν απλά να ανοίξει μια πόρτα και να βγει από το αυτοκίνητο.

Advertisement

Μπορούμε να εικάσουμε λοιπόν ότι είτε το σύστημα κεντρικού κλειδώματος του αυτοκινήτου είχε πρόβλημα, είτε ο πατέρας είχε χάσει ή ξεχάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, είτε είχε μείνει από μπαταρία το αυτοκίνητο.

Όπως και να έχει, το συμβάν φέρνει ξανά στην επικαιρότητα το σύνδρομο του ξεχασμένου μωρού. Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, το φαινόμενο έχει γίνει αιτία για το θάνατο περισσότερων από 30 βρεφών ή παιδιών μόνο τον τελευταίο χρόνο, ενώ πρόσφατα έφτασε και στην Ελλάδα με το απίστευτο περιστατικό της Άρτας που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
SOS: Ξεχασμένο μωρό στο αυτοκίνητο
Σύνδρομο Ξεχασμένου Μωρού: Ήρθε και στην Ελλάδα!
Γιατί δεν πρέπει να μένουν τα παιδιά στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι;

Advertisement