Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Σπάει” ταμεία η ηλεκτρική Ford Mustang

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Σπάει” ταμεία η ηλεκτρική Ford Mustang

ΝΕΑ

“Σπάει” ταμεία η ηλεκτρική Ford Mustang

ΝΕΑ

Μέσα σε μόλις δύο μήνες από την πρεμιέρα της η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έχει ήδη συγκεντρώσει 32.000 προπαραγγελίες.

Advertisement
Advertisement

Η υποδοχή ενός SUV και μάλιστα ηλεκτρικού με το θρυλικό όνομα της Mustang ήταν σχετικά μουδιασμένη από τους φανατικούς φίλους του διάσημου αμερικάνικου pony car. Ωστόσο όλα δείχνουν πως η Ford έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού καθώς μόλις δύο μήνες μετά την πρεμιέρα στην έκθεση του Λος Άντζελες η εταιρία έχει δεχθεί ήδη 32.000 προπαραγγελίες, όταν μάλιστα κάθε μια από αυτές συνοδεύεται από προκαταβολή 500 δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από συζητήσεις στο forum της σελίδα Mach E Club ο αριθμός των παραγγελιών αυξάνεται συνεχώς ενώ φαίνεται πως οι παραγγελίες για πελάτες ξεκίνησαν μετά το νούμερο 4.000 κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως η παραγωγή των αρχικών 4.000 μονάδων της Mach-E θα διατεθεί στο παγκόσμιο δίκτυοαντιπροσώπων της Ford.

Advertisement
Advertisement

Τα στατιστικά δείχνουν πως οι προπαραγγελίες έρχονται από όλες τις διεθνείς αγορές δείχνοντας πως η Mach-E δεν θα είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στην αμερικάνικη αγορά. Θυμίζουμε πάντως πως η Ford έχει σημειώσει στο παρελθόν πως στόχος της είναι να πετύχει μια παραγωγή 50.000 μονάδων το χρόνο κάτι που σημαίνει πως η ζήτηση συνεχιστεί με αντίστοιχη ένταση πολύ σύντομα θα εξαντληθεί η παραγωγή της πρώτης χρονιάς του μοντέλου.

 

Advertisement

 

 

Advertisement