Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σώθηκαν από τη βροχή (VIDEO)

Ελλάδα 12:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σώθηκαν από τη βροχή (VIDEO)

ΝΕΑ

Σώθηκαν από τη βροχή (VIDEO)

ΝΕΑ

Το ότι έβρεχε εκείνη τη μέρα και η οικογένεια δεν ήταν στην πισίνα, ήταν μάλλον η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά από ένα καταστροφικό τροχαίο με αθώα θύματα, σε ένα «απλό» με υλικές ζημιές.

Advertisement
Advertisement

Σε μια συνοικία του Miami στη Florida των ΗΠΑ, ο οδηγός ενός Toyota RAV4 φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο και να περνάει μέσα από την αυλή ενός σπιτιού με πισίνα διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το ότι εκείνη τη μέρα έβρεχε, ήταν η αιτία για την οποία δεν βρισκόταν κανείς στην πισίνα- που σε αντίθετη περίπτωση, το πέρασμα του αυτοκινήτου έτσι όπως φαίνεται στο video από τις κάμερες ασφαλείας, θα είχε μάλλον πολύ πιο δυσάρεστες επιπτώσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάνει έκκληση στις αρχές για να αλλάξουν κάποια πράγματα και να αποφευχθεί μελλοντικά η δυσάρεστη εξέλιξη που προβλέπει, μια και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο σπίτι του αλλά και στη γειτονιά γενικότερα. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει στο συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού που έσπευσε επιτόπου για ρεπορτάζ, στο διπλανό σπίτι, κάτι ανάλογα έχει συμβεί άλλες 7 φορές! Αξίζει να σημειωθεί πως στην πισίνα, λίγη ώρα πριν το ατύχημα, δύο άτομα έκαναν εργασίες καθαρισμού.