Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκ! Φθηνό σύστημα υγραεριοκίνησης έκανε στάχτη αυτοκίνητο

Ελλάδα 17:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκ! Φθηνό σύστημα υγραεριοκίνησης έκανε στάχτη αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Σοκ! Φθηνό σύστημα υγραεριοκίνησης έκανε στάχτη αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το αυτοκίνητο ενώ από τύχη αλλά και την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής γλίτωσε η οδηγός του.

Advertisement
Advertisement

Κυριολεκτικά Άγιο είχε μια οδηγός όταν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι κάτι καίγεται στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και πρόλαβε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου!

Ειδικότερα η οδηγός ενός παλαιού Audi A6 στο οποίο είχε τοποθετηθεί κάποιο φθηνό σύστημα υγραεριοκίνησης ενώ  κινούνταν σε κάθετο δρόμο δίπλα στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου προς τη λεωφόρο Πεντέλης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αντιλήφθηκε πως της μύριζε υγραέριο και σαν να καίγεται κάτι.

Advertisement
Advertisement

Αμέσως χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη ακινητοποίησε το αυτοκίνητο ακριβώς δίπλα στη λεωφόρο Πεντέλης στην έξοδο της Αττικής Οδού και ίσα-ίσα που πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο το οποίο δυστυχώς είχε ξεκινήσει να παραδίνεται στις φλόγες!

Ευτυχώς για καλή της τύχη η φιάλη υγραερίου δεν ήταν γεμάτη ώστε να προκληθεί έκρηξη αλλά είχε πολύ μικρή ποσότητα καυσίμου όπως επίσης και το ρεζερβουάρ βενζίνης με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να εστιαστεί στο εμπρόσθιο μέρος του αμαξώματος όπου τα σωληνάκια παροχής καυσίμων είχαν αρκετές ποσότητες ώστε να μετατρέψουν το παλαιό Audi A6 σε παρανάλωμα του πυρός ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που την κάλεσαν οι περαστικοί οδηγοί.

Advertisement

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και εσείς στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το Newsauto.gr η πυρκαγιά ξεκίνησε προφανώς από κάποια διαρροή υγραερίου στον χώρο του κινητήρα και επεκτάθηκε αμέσως προς το εσωτερικό του αυτοκινήτου καταστρέφοντάς του ολοσχερώς.

Advertisement

Υγράεριο στο αυτοκίνητο: Service μόνο στους ειδικούς

Υγραέριο στο αυτοκίνητο – Τελικά συμφέρει;

Οι υψηλές θερμοκρασίες της ατμόσφαιρας σε συνδυασμό με την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει αποτέλεσαν τις ιδανικές συνθήκες ώστε σχεδόν τα ¾ του αυτοκινήτου κυριολεκτικά να λιώσουν.

Advertisement

Άλλωστε όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες ούτε το καπό δεν άντεξε από τις υπερβολική υψηλές θερμοκρασίες και έλιωσε!

Επειδή λοιπόν τα συστήματα υγραεριοκίνησης μπορεί να μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης του οχήματός σας καλό θα είναι να επιλέγετε πιστοποιημένα συνεργεία που σας δίνουν και πολυετείς εγγυήσεις καλής λειτουργίας ώστε να μην διακινδυνεύσετε ποτέ την ζωή σας αλλά και της οικογένειάς σας καθώς το κακό μπορεί να γίνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Αν είστε τυχεροί όπως η οδηγός του Audi A6 τότε το μόνο που θα σας μείνει είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός και βέβαια ο «τεχνικός» που σας τοποθέτησε την εξαιρετικά φθηνή συσκευή υγραεριοκίνησης σίγουρα θα αποποιηθεί κάθε ευθύνης…

Προσοχή λοιπόν! Καλύτερα να πληρώσετε κάτι παραπάνω και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο παρά να διακινδυνεύετε καθημερινά τη ζωή σας αλλά και της οικογένειάς σας…