Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

smart: Αλλαγή στην ηγεσία της

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

smart: Αλλαγή στην ηγεσία της

ΝΕΑ

smart: Αλλαγή στην ηγεσία της

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι στη θυγατρική της εταιρεία smart, αντικαθίσταται από τον επόμενο Σεπτέμβριο η Διευθύνων Σύμβουλος Annette Winkler. Τη θέση της θα πάρει και πάλι μία εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου, η Katrin Adt, η οποία μέχρι πρότινος είχε το ρόλο της Αντιπροέδρου του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Όταν το 2010 η Daimler ανακοίνωνε ότι τη θέση του CEO θα αναλάμβανε μία γυναίκα, αυτομάτως η Annette Winkler αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Μετά από οκτώ χρόνια, η Winkler αποφάσισε να αφήσει το πόστο της και να αναλάβει νέους ρόλους ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-Benz Ν. Αφρικής.

Katrin Adt übernimmt Leitung von smart

Από την άλλη η 46χρονη Adt έρχεται στη νέα της θέση με τις καλύτερες συστάσεις. Όπως αναφέρει η Britta Seeger, μέλος του Δ.Σ. της Daimler, η νέα Διευθύνων Σύμβουλος διαθέτει αρκετά μεγάλη εμπειρία σε διάφορες σημαντικές θέσεις σε πωλήσεις και μάρκετινγκ και είμαστε σίγουροι (ως εταιρεία) ότι θα συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της προκατόχου της.

Advertisement

World premiere for the fourth generation smart electric drive

Από το 2020, η smart θα προσφέρει στη γκάμα της μόνο ηλεκτρικά οχήματα, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής παγκοσμίως που θα αφήσει στο χρονοντούλαπο τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Ήδη η Mercedes-Benz επενδύει ποσό μισού δις ευρώ για την αναβάθμιση μονάδων παραγωγής και συναρμολόγησης ηλεκτρικών μοντέλων, όπως αυτή στη γαλλική πόλη Hambach.

Advertisement