Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Koilakos: Στην κορυφή των προτιμήσεών σας

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Koilakos: Στην κορυφή των προτιμήσεών σας

ΝΕΑ

Skoda Koilakos: Στην κορυφή των προτιμήσεών σας

ΝΕΑ

Η εταιρεία κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο & σε After Sales υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

Η Skoda Koilakos, μέλος του Koilakos Group, αποτελεί μία από τις κορυφαίες κάθετες μονάδες (showroom – service – ανταλλακτικά) της αγαπημένες τσεχικής μπράντας στην Ελλάδα – και όχι τυχαία. Από το 1980 έως σήμερα, οι άνθρωποί της σε όλα τα τμήματα δίνουν καθημερινά το 100% του εαυτού τους προκειμένου να απαντούν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των οδηγών. Χάρη σε αυτούς, η εταιρεία κατάφερε να φημίζεται για τις μοναδικές σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει με τους πελάτες της, από την αρχική πώληση του αυτοκινήτου έως την προσφορά after sales υπηρεσιών.

Στη Skoda Koilakos όλα τα νέα Skoda είναι ετοιμοπαράδοτα!

Advertisement
Advertisement

Ενώ η παγκόσμια αγορά πλήττεται από καθυστερήσεις στις παραδόσεις αυτοκινήτων, η Škoda Koilakos καταφέρνει να προσφέρει όλα της τα νέα μοντέλα με άμεση παράδοση! Έτσι, κάθε οδηγός μπορεί να επιλέξει το επόμενο όχημά του μέσα από τη νέα γκάμα και να το αποκτήσει χωρίς καθυστερήσεις. Μεταξύ των ετοιμοπαράδοτων μοντέλων συγκαταλέγονται τα εξής:

Οι κορυφαίες After Sales υπηρεσίες της στη Skoda Koilakos

Advertisement

Η Škoda Koilakos δεν στέκεται μόνο στη value for money τιμή αγοράς των νέων μοντέλων, ούτε και στην άμεση παράδοσή τους. Η επιτυχία και η ικανοποίηση των πελατών της οφείλεται εν πολλοίς στις υψηλής ποιότητας after sales υπηρεσίες που προσφέρει. Γιατί όμως είναι τόσο ξεχωριστές; Γιατί συνοδεύει κάθε αγορά νέου αυτοκινήτου μαζί με:

  • Δυνατότητες ασφάλισης με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες

Πρωταρχική επιδίωξη είναι η άμεση αποζημίωση των πελατών της για την επισκευή του οχήματός τους. Ακόμα όμως κι αν η αποζημίωση δεν καλύπτει όλο το ποσό, οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής.

  • Αξιόπιστες και άμεσες υπηρεσίας service, με σημαντικές εκπτώσεις
Advertisement

H Škoda Koilakos εξασφαλίζει έκπτωση ακόμα και 40% σε ανταλλακτικά και εργασίες επισκευής. Επιπλέον, προσφέρει ειδικά πακέτα προσφορών για service, ανάλογα με τις ανάγκες των οδηγών.

  • Υπηρεσία Pickup και Delivery

Η ταλαιπωρία της μεταφοράς και της παραλαβής του Skoda σας από το συνεργείο τελειώνει. Η Škoda Koilakos στέλνει δικό της οδηγό στον χώρο του πελάτη για την παραλαβή και την παράδοσή του αυτοκινήτου.

  • Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης
Advertisement

Έτσι, ο οδηγός μπορεί να συνεχίζει απρόσκοπτα την καθημερινότητά του, χωρίς να μειώνει τις μετακινήσεις του με το αυτοκίνητο.

  • Δωρεάν προέλεγχος για ΚΤΕΟ

Η Škoda Koilakos προσφέρει εντελώς δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ 22 σημείων, προκειμένου ο οδηγός να είναι βέβαιος για τα αποτελέσματα της εξέτασης ΚΤΕΟ.

  • Δυνατότητα online ραντεβού

Τώρα, κάθε χρήστης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού του service του εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone του, απλά με ένα κλικ.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι η Skoda Koilakos τηρεί σύστημα διαχείρισης ποιότητας με βάση τα διεθνή πρότυπα, σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών της. Όλες οι υπηρεσίες της (πωλήσεις, service, φανοποιεία) είναι πιστοποιημένες με τον τίτλο ISO 9001:2015 από την TUV.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να κάνετε δικό σας το νέο σας Skoda ή για τις υπηρεσίες φροντίδας του, επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με την Skoda Koilakos.

Skoda Koilakos

Λεωφόρος Συγγρού 330, 17673 Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 2109015100

Website: www.koilakos.gr

Facebook: Skoda Koilakos

Instagram: ŠKODA Koilakos