Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Karoq Velo: Ιδανικό για ποδηλάτες

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Skoda Karoq Velo: Ιδανικό για ποδηλάτες

ΝΕΑ

Skoda Karoq Velo: Ιδανικό για ποδηλάτες

ΝΕΑ

Ένα μοντέλο concept, που βασίζεται στο Karoq και είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τους ποδηλάτες, παρουσίασε η Skoda. Το ονομάζει Velo και στόχος του είναι να γίνει το όχημα υποστήριξης για αυτούς.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα πρωτότυπο με βάση το Karoq, παρουσίασε η Skoda. Το ονομάζει Velo και οι προδιαγραφές του ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αναβατών ποδηλάτων. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται: Πλυντικό σύστημα (με νερό υπό πίεση), πλυντήριο και ψυγείο.

Advertisement
Advertisement

Το Karoq Velo σχεδιάστηκε μετά από έρευνα μεταξύ 1500 αναβατών / αθλητών ποδηλάτου, ώστε να βρεθούν τα μειονεκτήματα του σπορ. Από αυτά ξεχώρισαν δύο: Η μεταφορά ενός λασπωμένου δίκυκλου αλλά και του βρώμικου εξοπλισμού. Για να τα αντιμετωπίσει η Skoda εξόπλισε το Velo concept, με πλυντήριο και σύστημα πλύσης με πιεστικό.

Φυσικά η Skoda φρόντισε να εξοπλίσει το Velo με δύο χώρους αποθήκευσης ποδηλάτων (μία διπλή στην κορυφή και μία μονή στο χώρο αποσκευών) χωρίς να χάνεται η πρακτικότητα του οχήματος και η ικανότητα του να μεταφέρει τέσσερις ενήλικες.Άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της ποδηλασίας είναι οι επισκευές ιδιαίτερα την νύχτα. Για τον λόγο αυτό, το Karoq Velo, έχει πλήρη εργαλειοθήκη, LED φωτισμό (σταθερό και κινητό) αλλά και ενσωματωμένο WiFi hotspot θέση για προσγείωση drone αλλά και ένα Follow Me drone.

Advertisement

Προς το παρόν η Skoda δεν σκέφτεται να προσθέσει μία έκδοση του Karoq Velo στην γκάμα της. Όμως το πρωτότυπο θα συνοδεύσει αρκετούς αθλητές ποδηλασίας σε αγώνες.

Advertisement