Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda: Ετοιμάζει 30 νέα μοντέλα

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda: Ετοιμάζει 30 νέα μοντέλα

ΝΕΑ

Skoda: Ετοιμάζει 30 νέα μοντέλα

ΝΕΑ

Η Skoda «πατάει» γκάζι στην παραγωγή νέων αυτοκινήτων καθώς μέχρι το 2022 θα λανσάρει 30 νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Tα τελευταία χρόνια η Skoda αυξάνει συνεχώς τα μερίδια των πωλήσεών της παρουσιάζοντας νέα προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες. Αυτή η προϊόντική επίθεση θα ενταθεί μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς, όπως όλα δείχνουν, μέχρι το 2022 στην γκάμα της Skoda θα προστεθούν 30 νέα αυτοκίνητα.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται αρκετές ηλεκτρικές προτάσεις αφού στον συγκεκριμένο τομέα οι επενδύσεις θα αγγίξουν τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ (σε 4 χρόνια από σήμερα το 50% της γκάμας θα αφορά ηλεκτρικά & υβριδικά αυτοκίνητα).

Advertisement
Advertisement

Η αρχή θα γίνει από το τρέχον έτος με το λανσάρισμα του νέου μικρομεσαίου Scala και θα συνεχιστεί με την ανανεωμένη Superb και το ηλεκτρικό Citigo. Επίσης, στις αρχές του Φθινοπώρου το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει η παρουσίαση της νέας Octavia που αποτελεί ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της φίρμας τα τελευταία χρόνια.

Εκτός από τις αισθητικές αλλαγές που περιμένουμε, η Skoda θα εφοδιάσει την Octavia με plug in και mild hybrid εκδόσεις, ενώ και πάλι η ευρυχωρία-πρακτικότητα θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χώρο αποσκευών στα 600 λίτρα χωρίς αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.