Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκληροτράχηλο Land Rover Defender με κινητήρα από Corvette

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκληροτράχηλο Land Rover Defender με κινητήρα από Corvette

ΝΕΑ

Σκληροτράχηλο Land Rover Defender με κινητήρα από Corvette

ΝΕΑ

Έχουμε συνηθίσει τις μετατροπές με τους διάσημους V8 κινητήρες LS σε μοντέλα επιδόσεων όμως αυτή τη φορά η δύναμη συναντά το σκληροτράχηλο εκτός δρόμου Land Rover Defender.

Advertisement
Advertisement

Η μετατροπή έρχεται από την εταιρία East Coast στην Καλιφόρνια και έχει σαν βάση ένα τρίπορτο Defender 90 παρά το γεγονός πως η ονομασία που έχει δοθεί είναι Project Family Vacation. Βασικό στοιχείο είναι πως η μετατροπή δεν έχει επηρεάσει στο παραμικρό τον χαρακτήρα του Defender.

Αντιθέτως, η μετατροπή έχει σαν στόχο την βελτίωση της ισχύος και των επιδόσεων. Για το λόγο αυτό κάτω από το καπό βρίσκεται πλέον ένας V8 LS3 κινητήρας 6.2 λίτρων που προέρχεται από Corvette και ο οποίος συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η εξωτερική εικόνα του βελτιωμένου αυτοκινήτου δεν απέχει από αυτή που περιμένεις από ένα σωστό Defender με καλά εκτός δρόμου ελαστικά και την ρεζέρβα στο καπό, με προστατευτικά προφυλακτήρων και εργάτη, με σχάρα οροφής και επιπλέον προβολείς.

Advertisement
Advertisement

Πάντως η East Coast έχει φροντίσει να δώσει έναν αρκετά πολυτελή αέρα στο εσωτερικό όπου κυριαρχούν οι επενδύσεις από καλό δέρμα σε συνδυασμό με διάκοσμο από ξύλο το οποίο είναι και το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για το τιμόνι. Επιπλέον έχει δοθεί η κατάλληλη σύγχρονη νότα με την προσθήκη ενός προηγμένου ηχοσυστήματος με πηγή που διαθέτει οθόνη αφής και υποστηρίζει την ασύρματη επικοινωνία με τηλέφωνο.