Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι η Mustang Mach-E Shelby

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα είναι η Mustang Mach-E Shelby

ΝΕΑ

Πώς θα είναι η Mustang Mach-E Shelby

ΝΕΑ

Η Ford δεν το αποκλείει, κατά συνέπεια μια εκδοχή με την υπογραφή Shelby της ηλεκτρικής Mustang Mach-E θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο για να μας απασχολήσει σοβαρά στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Το ψηφιακό σκίτσο της X-Tomi Design, θα μπορούσε να έχει μεγάλη δόση αλήθειας και να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα, μια και οι ιθύνοντες της Ford, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο στο μέλλον να δούμε μια εκδοχή του ηλεκτρικού Mustang Mach-E με την υπογραφή της Shelby. Αυτό σημαίνει πως θα έχει κάποιες από τις σταθερά προσανατολισμένες στη sport διάθεση, πινελιές, οι οποίες αν μη τι άλλο θα παίρνουν τις πολύ δυναμικές επιδόσεις του μοντέλου και θα τις προσαρμόζουν σε ένα πιο εστιασμένο στις ανάγκες του οδηγού ύφος για τις μετακινήσεις του.

Advertisement
Advertisement

Αυτό φυσικά θα σημαίνει πως η ανάρτηση και οι τροχοί θα είναι τα πρώτα από τα στοιχεία που θα μπορούσαν να διαφοροποιηθούν προκειμένου να έχει λίγο περισσότερο αθλητική διάθεση το ηλεκτρικό μοντέλο της Ford. Το δύσκολο φυσικά είναι να συνδυαστεί η ηλεκτρική αυτονομία με τη sport διάθεση και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στη Ford αλλά και στη Shelby. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να έχεις ένα πολύ δυναμικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που να σε προκαλεί να επισκεφτείς την κοντινότερή σου πίστα αγώνων για να ευχαριστηθείς οδήγηση, αν είναι κάθε λίγο να χρειάζεται φόρτιση και να πρέπει να βγεις για να βάλεις το αυτοκίνητό σου στην πρίζα, ακόμα και να μια φόρτιση του 20λέπτου, σου εξασφαλίζει έναν- δύο γύρους. Η βελτίωση της αυτονομίας αλλά και της διαχείρισης της ισχύος από τους ηλεκτροκινητήρες, θα είναι βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση για να μπορεί να γίνει ένα ηλεκτρικό μοντέλο, ελκυστικό για το κοινό που θεωρεί αναπόσπαστο μέρος της κατοχής αυτοκινήτου, τη δυνατότητα μέγιστης οδηγικής απόλαυσης στο περιβάλλον κάποιας πίστας αγώνων αυτοκινήτου.