Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκίτσο για sedan BMW i3

Ελλάδα 20:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκίτσο για sedan BMW i3

ΝΕΑ

Σκίτσο για sedan BMW i3

ΝΕΑ

Τι γίνεται αν «παντρέψεις» το i3 με κάποια ακόμα αυτοκίνητα της BMW, όπως η i8 αλλά και η νεοεμφανισθείσα 2 Gran Coupe; Το ψηφιακό σκίτσο του Kleber Silva, έχει την απάντηση.

Advertisement
Advertisement

Οι «καλλιτεχνικές ανησυχίες» με αντικείμενο τα αυτοκίνητα, έχουν πάντα ενδιαφέρον. Εκτός των άλλων, αποτελούν και απόδειξη της έμπνευσης του εκάστοτε καλλιτέχνη που μπορεί να «πιάσει» μια έξυπνη ιδέα για την οποία οι ίδιες οι εταιρείες δεν έχουν ανακοινώσει το παραμικρό αλλά επεξεργάζονται τα σχετικά σχέδια. Κάπως έτσι κρίνεται και ο ίδιος ο εμπνευστής, μια και το αποτέλεσμα της σπουδής του μπροστά από έναν υπολογιστή, μπορεί να είναι από αληθοφανές, έως τελείως εκτός πραγματικότητας.

Advertisement
Advertisement

Εδώ έχουμε άλλη μια έμπνευση τυ Kleber Silva που κατά καιρούς μας έχει δώσει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, χρησιμοποιώντας ως βάση τη νέα Σειρά 2 Gran Coupe και στοιχεία από τα i3 και i8, μας δίνει (και προτείνει, αν μπορούμε να το πούμε αυτό) ένα ηλεκτρικό sedan που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Από το σχέδιο του Kleber αξίζει να κοιτάξει κανείς λίγο πιο ενδελεχώς την προσαρμογή του πίσω μέρους από την εξωτική i8 στις συμβατικές αναλογίες ενός sedan και μάλιστα, όχι ιδιαίτερα μεγάλου.