Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σειρά παίρνει το ανανεωμένο C-MAX

Ελλάδα 19:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σειρά παίρνει το ανανεωμένο C-MAX

ΝΕΑ

Σειρά παίρνει το ανανεωμένο C-MAX

ΝΕΑ

Καταιγισμός νέων και ανανεωμένων μοντέλων από τη Ford, η οποία έχει εξαγγείλει «επίθεση» σε όλα τα μέτωπα τα επόμενα χρόνια. Με… φρέσκο ακόμη το μελάνι από τις αναφορές στο νέο S-MAX, έρχεται η ενημέρωση για το facelift στα μικρότερα C-MAX και Grand C-MAX. Το compact πολυμορφικό της Ford θα δεχτεί σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτήσει ποιοτικότερο εσωτερικό και πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κατασκευαστής αποκαλύπτει λεπτομέρειες μόνο των δύο αυτοκινήτων. Διαπιστώνουμε την παρουσία της νέας τραπεζοειδούς μάσκας – είναι πλέον σήμα κατατεθέν όλων των νέων Ford – καθώς επίσης τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και το νέο εμπρός προφυλακτήρα. Λιγότερο εκτεταμένες αναμένονται οι αλλαγές στην ουρά του αμαξώματος.

Στην καμπίνα των επιβατών θα κάνει λογικά την εμφάνισή του το νέο σύστημα πολυμέσων, ενώ και ο εξοπλισμός ασφαλείας θα εμπλουτιστεί με όλα τα νέα γενιάς συστήματα της εταιρείας. Αυτό που θα μάθουμε στις 17 Σεπτεμβρίου (όταν και θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες) είναι αν τα C-MAX και Grand C-MAX θα εφοδιάζονται με το νέο 1.5 EcoBoost 180 PS που κάνει πρεμιέρα στο νέο Mondeo.

Advertisement
Advertisement

Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή λίγες ημέρες.