Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία Nissan με Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία Nissan με Μάντσεστερ Σίτι (vid)

ΝΕΑ

Συνεργασία Nissan με Μάντσεστερ Σίτι (vid)

ΝΕΑ

Η Audi συνεργάζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Chevrolet με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ε λοιπόν, η Nissan απαντά με 5ετή συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο κατασκευαστής από την Ιαπωνία θα γίνει ο επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτων στη City Football Group, την ιδιοκτήτρια εταιρεία αρκετών συλλόγων, ανάμεσά στους οποίους είναι και η πρωταθλήτρια ομάδα της Αγγλίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Τις ανακοινώσεις έκαναν στη Γιοκοχάμα, την έδρα της Nissan, ο Πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας Carlos Ghosn και ο Διευθύνων Σύμβουλος της City Football Group, Ferran Soriano. Η Nissan θα εξασφαλίσει σημαντική εμπορική παρουσία στο γήπεδο Etihad της Σίτι, αλλά και σε ψηφιακά μέσα. Το ηλεκτρικό Leaf θα χρησιμοποιείται από τα μέλη των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ το σήμα της Nissan θα εμφανίζεται στην πλάτη της γυναικείας ομάδας του αγγλικού συλλόγου.

Η City Football Group είναι ένας πανίσχυρος αθλητικός όμιλος, στον οποίο ανήκουν επίσης η New York City FC, η Melbourne City FC αλλά και δεκάδες ακόμη μικρότερης εμβέλειας σύλλογοι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πραγματοποιήθηκε απευθείας σύνδεση με τον Ισπανό επιθετικό David Villa, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην New York City FC.

Advertisement
Advertisement

Η είσοδος της Nissan στο χώρο του ποδοσφαίρου αποτελεί στρατηγική επιλογή, καθώς έχει προηγηθεί η τετραετής συμφωνία με την UEFA για τη χορηγία του Champions League.