Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Συνελήφθη» το Fiat 124 Spider

Ελλάδα 2:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Συνελήφθη» το Fiat 124 Spider

ΝΕΑ

«Συνελήφθη» το Fiat 124 Spider

ΝΕΑ

Στο σενάριο που θέλει το νέο Fiat 124 Spider να παρουσιάζεται επίσημα πριν το τέλος της χρονιάς, ενισχύεται από τις φωτογραφίες των παπαράτσι της αυτοκίνησης που το απαθανάτισαν να κάνει δοκιμές!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Το πολυαναμενόμενο roadster της ιταλικής μάρκας που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν, εκτιμάται πως θα αποκαλυφθεί είτε Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (17-27 Σεπτεμβρίου), είτε σε εκείνο του Λος Άντζελες (20-29 Νοεμβρίου).

Τώρα, εντοπίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα σε δρόμους έξω από το Ντιτρόιτ, να κάνει… βόλτες, ιδιαιτέρως καμουφλαρισμένο. Όχι μόνο με cameo αλλά και προστατευτικά που κρύβουν τις εξωτερικές του λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

124spider-testing-c640

Βλέπετε, μπορεί να βασίζεται στη δοκιμασμένη συνταγή του Mazda MX-5, θα έχει όμως και ξεχωριστά στοιχεία που δεν θα αλλάζουν θεμελιωδώς το σχεδιαστικό DNA. Όπως τα διαφορετικά φωτιστικά σώματα και τις διαφοροποιήσεις στους προφυλακτήρες.

Όπως σας έχουμε εδώ και μερικούς μήνες ενημερώσει, παρότι ακόμα από πλευράς Fiat δεν έχουμε κάποιες επίσημες λεπτομέρειες, κάτω από το καπό αναμένεται να βρεθεί ένας 1400άρης 4κύλινδρος και υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας που θα προσφέρει γύρω στα 150 PS.

Advertisement

124spider-testing640