Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Σήκωναν» μοτοσυκλέτες από τα Νότια Προάστια

Ελλάδα 11:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σήκωναν» μοτοσυκλέτες από τα Νότια Προάστια

ΝΕΑ

«Σήκωναν» μοτοσυκλέτες από τα Νότια Προάστια

ΝΕΑ

Οι Αρχές κατάσχεσαν ηλεκτρικό αναγνώστη εγκεφάλου οχημάτων και εξαρτήματα από δίκυκλα.

Advertisement
Advertisement

Στα «φάκα» της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσαν τα μέλη συμμορίας που εμπλέκονται στην κλοπή τουλάχιστον δύο μοτοσυκλετών από τις περιοχές του Αγίου Δημητρίου και του Μοσχάτου.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς, ως μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές μοτοσυκλετών.

Advertisement
Advertisement

Τα μέλη της συμμορίας εμπλέκονται στην αφαίρεση από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου και από το Μοσχάτο τουλάχιστον δύο μοτοσικλετών, τις οποίες μετέφεραν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Μοσχάτο, πλησίον συνεργείου που διατηρούσαν.

Μάλιστα, για να αποφύγουν τυχόν εντοπισμό των μοτοσικλετών από τους ιδιοκτήτες σε περίπτωση ύπαρξης συσκευής γεωεντοπισμού, αρχικά τις μετέφεραν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, όπου τις στάθμευαν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Advertisement

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο συνεργείο, οικίες καθώς και στον υπόγειο χώρο στάθμευσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κλεμμένες μοτοσυκλέτες, ηλεκτρικός αναγνώστης εγκεφάλου οχημάτων με καλώδιο σύνδεσης, θήκη γυαλιών, μπρελόκ, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 πινακίδες κυκλοφορίας, συμβόλαιο αγοροπωλησίας με συμβαλλόμενο, έναν εκ των συλληφθέντων, 9 αυτοκόλλητα επιτυχούς ελέγχου ΚΤΕΟ με ταυτόσημη την ημερομηνία επανελέγχου, εξαρτήματα μοτοσυκλέτας (μπαγκαζιέρες, ντεπόζιτο, πλαστικά καλύμματα και μέρη τιμονιού, κινητήρας, ηλεκτρονική συσκευή, βάση σέλας) και μπουτόν γκαραζόπορτας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χαμός με τις κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα – Ποια αυτοκίνητα προτιμούν οι κλέφτες;
Απίστευτο: Σε έξαρση οι κλοπές μπαταριών αυτοκινήτων
Γιατί αυξήθηκαν ραγδαία οι κλοπές σε τιμόνια και φώτα Xenon