Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To NSX του Senna μπορεί να γίνει δικό σου!

Ελλάδα 5:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To NSX του Senna μπορεί να γίνει δικό σου!

ΝΕΑ

To NSX του Senna μπορεί να γίνει δικό σου!

ΝΕΑ

Προς πώληση στο διαδικτυακό τόπο αγοραπωλησιών του eBay βρίσκεται ένα από τα τρία Honda NSX που ανήκαν στον αείμνηστο Άιρτον Σένα! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Είναι μοντέλο του 1992, σε μαύρο χρώμα, έχει γράψει 49.889 χιλιόμετρα και έχει αριθμό σασί Νο.000999. Πρόκειται για ένα όχημα που είχε χαρίσει στον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ο χορηγός και μέντοράς του, Αντόνιο δε Αλμέιδα Μπράγκα.

Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιούσε όταν βρισκόταν στο Εστορίλ, συγκεκριμένα στη περιοχή Σίντρα. Είχε άλλο ένα, κόκκινου χρώματος, που του το είχε παραχωρήσει η Honda και το χρησιμοποιούσε επίσης επί Πορτογαλικού εδάφους αλλά αυτή τη φορά όταν βρισκόταν στη βίλα του, στη Κουίντα ντο Λάγκο. Το τρίτο, σε μαύρο χρώμα, το είχε στη πατρίδα του, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Ο… πωλητής λοιπόν, αναφέρει πως ακόμα και 17 χρόνια μετά από την απόκτηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, δεν έχει αλλάξει τίποτα, διατηρώντας ακόμα και τα πατάκια που είχε την τελευταία φορά που το οδήγησε ο Σένα. Στην αγγελία μάλιστα, αναφέρει πως υπάρχουν ακόμα και οι πατημασιές του αδικοχαμένου θρύλου!

Advertisement
Advertisement

Στην αγγελία δεν γίνεται κάποια αναφορά σε έγγραφα που να πιστοποιούν τη γνησιότητα των παραπάνω, ωστόσο έχει ήδη δεχθεί “χτυπήματα” στον πλειστηριασμό.  Θέλετε να κάνετε κι εσείς προσφορά; Δεν έχετε παρά να το ψάξετε στο eBay!