Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε μία ημέρα ελέγχθηκαν 1.000 οχήματα και κόπηκαν 234 κλήσεις!

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε μία ημέρα ελέγχθηκαν 1.000 οχήματα και κόπηκαν 234 κλήσεις!

ΝΕΑ

Σε μία ημέρα ελέγχθηκαν 1.000 οχήματα και κόπηκαν 234 κλήσεις!

ΝΕΑ

Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησε η Τροχαία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βεβαιώνοντας 85 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και 5 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Πάνω από 11 άτομα συνέλαβε η ΕΛΑΣ στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρήσεων που πραγματοποίησε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα στις περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας για την μείωση της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο της εξόρμησης προέκυψαν τα ακόλουθα ελέγχθηκαν 1.077 οχήματα, 1.393 άτομα με αποτέλεσμα να προσαχθούν 18 άτομα εκ των οποίων 11 ημεδαποί και 7 αλλοδαποί ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα εκ των οποίων τα δύο για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις, τα τρία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πέντε για για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών και ένας για λοιπά ποινικά αδικήματα.

Η Τροχαία συνολικά βεβαίωσε 242 παραβάσεις εκ των οποίων οι 85 για υπερβολική ταχύτητα, οι 5 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, οι 2 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 5  για ΚΤΕΟ και οι υπόλοιπες 137 για λοιπές παραβάσεις.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, των κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Advertisement

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η πιο αποτελεσματική Τροχαία δεν είναι αυτή που κόβει τις περισσότερες κλήσεις
Σοκ! Η Τροχαία έκοβε 655 κλήσεις καθημερινά στην Αττική
“Ντου” της Τροχαίας στην Αττική – Αφαιρέθηκαν δεκάδες διπλώματα

Advertisement