Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε μερικές μέρες η αποκάλυψη του νέου Honda Civic Type R

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε μερικές μέρες η αποκάλυψη του νέου Honda Civic Type R

ΝΕΑ

Σε μερικές μέρες η αποκάλυψη του νέου Honda Civic Type R

ΝΕΑ

H Honda επιβεβαίωσε πως στην έκθεση της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου, θα μας παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής της νέας γενιάς του Civic Type R.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

H αγωνία από τους fun της Honda θα λάβει τέλος σε ελάχιστες μέρες, καθώς η πλήρης αποκάλυψη του νέου Type R θα γίνει-τελικά-στην έκθεση της Γενεύης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαφορές με το πρωτότυπο μοντέλο, που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα, θα είναι ελάχιστες τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών, καθώς η ισχύς του 2λιτρου turbo V-TEC της υπάρχουσας γενιάς ενδέχεται να φτάσει τα 340 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές μέρες η Honda μας έδειξε και το εσωτερικό του πρωτότυπου. Εκεί, ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα της Recaro, το σπορ τιμόνι, οι κόκκινες ραφές στο ταμπλό, ορισμένες επενδύσεις από ανθρακόνημα, ο μικρός σε ύψος επιλογέας ταχυτήτων και άλλα. Οι Ιάπωνες έχουν τοποθετήσει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και τον διακόπτη για τα προγράμματα οδήγησης (μεταξύ των οποίων και το R+) να βρίσκεται κοντά στις ταχύτητες. Επίσης, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από την εικόνα, το hot μοντέλο της Honda δυστυχώς απέκτησε ηλεκτρικό χειρόφρενο. Φυσικά, μένει να δούμε τι από τα παραπάνω θα «περάσει» τελικά στην έκδοση παραγωγής.