Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε φάση δοκιμών μια ακόμα ταχύτερη BMW M2

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε φάση δοκιμών μια ακόμα ταχύτερη BMW M2

ΝΕΑ

Σε φάση δοκιμών μια ακόμα ταχύτερη BMW M2

ΝΕΑ

Ένα πρωτότυπο δοκιμών που βασίζεται στην BMW M2 εντοπίστηκε στο Νίρμπουργκρινκ δημιουργώντας σενάρια για μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση CS ή CSL.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η BMW από τη στιγμή που παρουσίασε την M2 δεν έχει σταματήσει να την κάνει συνεχώς ταχύτερη και καλύτερη σε κάθε τομέα. Έτσι μετά την Μ2 Competition και την M2 Competition με εξαρτήματα Performance φαίνεται πως ήρθε η ώρα για κάτι ακόμα πιο extreme.

Πριν λίγες ημέρες εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στο Νίρμπουργκρινγ μια Μ2 με πιο επιθετικούς και φαρδιούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Μεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται πως έχουν τόσο οι τροχοί όσο και τα φρένα ενώ διαφορές εντοπίζονται και στο καπό. Βέβαια εκτός από τις οπτικές διαφορές η έκδοση CS ή CSL, όπως εικάζεται πως θα είναι το εν λόγω μοντέλο, αναμένεται να έχει υψηλότερη ισχύ και χαμηλότερο βάρος από την κανονική M2.

Φυσικά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο όλες οι εικασίες να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και απλώς η BMW να δοκιμάζει κάποια νέα εξαρτήματα για τη σειρά Μ Performance.

Advertisement
Advertisement

050_m2_csl345654harpi640