Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε εντατικές δοκιμές το νέο Toyota Yaris

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε εντατικές δοκιμές το νέο Toyota Yaris

ΝΕΑ

Σε εντατικές δοκιμές το νέο Toyota Yaris

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του δημοφιλέστατου ιαπωνικού supermini Toyota Yaris συλλαμβάνεται για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό, κατά την διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Advertisement
Advertisement

 

Βασικό στοιχείο της νέας γενιάς Yaris, που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2020, αποτελεί η μετάβαση στη νέα πλατφόρμα της ιαπωνικής φίρμας TNGA, η οποία χρησιμοποιείται ήδη στη νέα Corolla και στα υβριδικά μοντέλα Prius, C-HR και Camry. Αυτό θα έχει ως λογικό αποτέλεσμα την αύξηση της ακαμψίας, την αύξηση στους διαθέσιμους χώρους για τους επιβάτες-σε συνδυασμό με το αυξημένο μεταξόνιο-και την υιοθέτηση νέας τεχνολογίας κινητήρων, πλην των θερμικών, όπως για παράδειγμα έναν ηλεκτρικό. Και μιας και μιλάμε για αυτούς, να αναφέρουμε ότι η γκάμα τους θα περιλαμβάνει μία έκδοση που θα τοποθετείται ανάμεσα στην απλή GR Sport και την κορυφαία GRMN, η οποία θα αποδίδει 140 ίππους, στοχεύοντας σε μοντέλα όπως το Opel Corsa GSi.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά και λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου Yaris, μπορούμε να πούμε ότι ακολουθεί τα νέα πρότυπα της Toyota, με έντονες ακμές και παράλληλα επιθετικές γραμμές. Το νέο Yaris θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, τον προσεχή Οκτώβριο, ενώ η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά, θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2020.