Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε εντατικές δοκιμές το Land Rover Defender

Ελλάδα 22:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε εντατικές δοκιμές το Land Rover Defender

ΝΕΑ

Σε εντατικές δοκιμές το Land Rover Defender

ΝΕΑ

Για άλλη μια φορά ο κατασκοπευτικός φακός συλλαμβάνει το νέο Land Rover Defender κατά την διάρκεια δοκιμών οι οποίες το τελευταίο διάστημα δείχνουν να έχουν εντατικοποιηθεί.

Advertisement
Advertisement

Καθώς πλησιάζει η ώρα της παρουσίασής του, η οποία τοποθετείται μέσα στο 2019, το νέο Defender εντοπίζεται όλο και πιο συχνά να δοκιμάζεται στους δρόμους γύρω από το αρχηγείο της Land Rover στο Gaydon.

Αν και όλες οι επιφάνειες του είναι καλυμμένες με καμουφλάζ φαίνεται καθαρά πως η Land Rover έχει δώσει στην σιλουέτα του κλασικού της 4×4 μια πιο σύγχρονη νότα σε αντίθεση με την Mercedes-Benz που ουσιαστικά κράτησε αμετάβλητη τη σχεδιαστική προσέγγιση της νέας G-Class. Ωστόσο είναι σαφές πως το Defender θα διατηρήσει τις τετραγωνισμένες αναλογίες, ενώ η σύνδεση με το παρελθόν θα τονίζεται από ορισμένα ρετρό χαρακτηριστικά στοιχεία όπως για παράδειγμα τα στρογγυλά εμπρός φώτα και τα μικρά, διπλά πίσω ενώ επίσης θα διατηρηθεί και η παράδοση της ύπαρξης κοντού αλλά και μακριού μεταξονίου.

Η Land Rover δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα κάποιο σαφές στοιχείο σχετικά με τις προδιαγραφές όμως αν και τα προηγούμενα μοντέλα που είχαν εντοπιστεί σε δοκιμές ήταν πετρελαιοκίνητα, αυτή τη φορά το πρωτότυπο δοκιμών είχε βενζινοκινητήρα γεγονός που κάνει πολύ πιθανή την ύπαρξη και των δύο ειδών καύσιμα. Την ίδια στιγμή όμως η στροφή της Land Rover στην ηλεκτροκίνηση αυξάνει τις πιθανότητες και για ύπαρξη υβριδικής έκδοσης.

Advertisement
Advertisement