Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία το Kia του «Βασιλιά» LeBron

Ελλάδα 3:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δημοπρασία το Kia του «Βασιλιά» LeBron

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία το Kia του «Βασιλιά» LeBron

ΝΕΑ

Ο LeBron James είναι ως γνωστόν πρεσβευτής της Kia, η οποία με τη σειρά της αποτελεί χορηγό του NBA. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στα play off του πρωταθλήματος, όμως η δραστηριότητά του δεν περιορίζεται μόνο εντός του παρκέ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Kia, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα του «βασιλιά», το LeBron James Family Foundation που προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση σε άπορα παιδιά και νέους, βγάζουν σε δημοπρασία το κόκκινο Κ900 της φωτογραφίας, το οποίο διαμορφώθηκε ανάλογα με την επιθυμία του 30χρονου αθλητή. Φέρει ζάντες 22 ιντσών, χαμηλωμένη ανάρτηση, λογότυπα του LeBron James, επενδύσεις από αλκαντάρα στην καμπίνα των επιβατών, ηχοσύστημα της Lexicon και αρκέτες ακόμη λεπτομέρειες που το ξεχωρίζουν από τις απλές εκδόσεις του μεγάλου sedan.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν τον… οβολό τους μπορούν να συμμετάσχουν στη δημοπρασία μέσω της ιστοσελίδας Charitybuzz.com, μέχρι τις 7 Μαΐου. «Είμαι ενθουσιασμένος με την πρωτοβουλία αυτή. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα βοηθήσουν να κρατήσουμε τα παιδιά στο σχολείο και να τους προσφέρουμε πολύτιμη εκπαίδευση», δήλωσε ο LeBron James.

Advertisement
Advertisement