Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία η αυθεντική Ford Mustang Bullitt

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε δημοπρασία η αυθεντική Ford Mustang Bullitt

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία η αυθεντική Ford Mustang Bullitt

ΝΕΑ

Προς πώληση σε δημοπρασία που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2020 θα διατεθεί η αυθεντική Ford Mustang Bullitt που είχε οδηγήσει ο Steve McQueen.

Advertisement
Advertisement

Το θρυλικό αυτοκίνητο θα είναι μεταξύ των εκθεμάτων της δημοπρασίας του οίκου Mecum που θα πραγματοποιηθεί στη Φλόριντα τον προσεχή Ιανουάριο. Για τις ανάγκες της κλασικής πλέον ομώνυμης ταινίας είχαν κατασκευαστεί δύο Mustang και η συγκεκριμένη είναι αυτή που είχε οδηγήσει ο Steve McQueen σε πολλές σκηνές συμπεριλαμβανομένων και αυτών κατά τη διάρκειας της διάσημης καταδίωξης στους δρόμους του Σαν Φραντσίσκο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον οίκο δημοπρασιών το αυτοκίνητο είχε πωληθεί σε έναν ιδιώτη αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας. Για περισσότερα από 40 χρόνια ήταν εξαφανισμένο από τα ραντάρ των συλλεκτών και πολλοί πίστευαν πως είχε καταστραφεί. Ωστόσο το αυτοκίνητο εμφανίστηκε και πάλι στο πλαίσιο των εορτασμών των 50 ετών του Bullitt στην έκθεση του Ντιτρόιτ το 2018.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο θα παραβρεθεί σε αρκετές εκδηλώσεις στις ΗΠΑ πριν τελικά εκτεθεί προς πώληση στη δημοπρασία που θα γίνει στη Φλόριντα τον Ιανουάριο του 2020. Εκτός από την πολύ σημαντική του ιστορία, το γεγονός πως το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμα στην αρχική του κατάσταση προσθέτει ακόμα περισσότερο στην αξία του που υπολογίζεται πως μπορεί να αγγίξει τα 4 εκατομμύρια δολάρια.