Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία αγωνιστικό Honda S2000 RR με 1000 ίππους

Ελλάδα 8:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε δημοπρασία αγωνιστικό Honda S2000 RR με 1000 ίππους

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία αγωνιστικό Honda S2000 RR με 1000 ίππους

ΝΕΑ

Ένα ειδικά εξελιγμένο για αγώνες Τime Αttack Honda S2000 Type-RR με κινητήρα που αγγίζει τους 1000 ίππους θα εκτεθεί σε ανοιχτή δημοπρασία.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από άκρως εντυπωσιακό σε εμφάνιση και προδιαγραφές το συγκεκριμένο Honda S2000 κουβαλά και πλούσιο αγωνιστικό παλμαρές καθώς για περισσότερο από μια δεκαετία αγωνίζεται στην Ιαπωνία αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις Time Attack. Μεταξύ άλλων μάλιστα κατέχει το ρεκόρ γύρου στην κλάση του στις πίστες Suzuka, Okayama και Autopolis στην Ιαπωνία.

Ένα από τα βασικά ατού του είναι φυσικά ο υπερκυβισμένος στα 2.3 λίτρα κινητήρας στον οποίο έχει προστεθεί σύστημα υπερτροφοδότησης με πρωταγωνιστή την μεγάλη τουρμπίνα GTX3582R της Garrett χάρης την οποία η ισχύς έχει εκτοξευθεί στους 1.000 ίππους. Η μηχανολογική αναβάθμιση συνεχίζεται στην μετάδοση όπου έχει τοποθετηθεί σειριακό κιβώτιο της Holinger με πολύδισκο συμπλέκτη ενώ τα φρένα έχουν την υπογραφή της Endless από την οποία προέρχεται και η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Ανάλογη της μηχανικής βελτίωσης είναι και η αναβάθμιση των αεροδυναμικών βοηθημάτων προκειμένου να αυξηθεί η παραγόμενη κάθετη δύναμη που είναι σημαντική για την ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες στην πίστα. Τέλος απόλυτα λιτό και αγωνιστικό είναι το ύφος του εσωτερικού όπου υπάρχει μόνο ο απαραίτητος εξοπλισμός ασφαλείας. Το αγωνιστικό Honda S2000 θα είναι μεταξύ των μοντέλων που θα διατεθούν σε δημοπρασία της BH Auction το καλοκαίρι χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστή η τιμή εκκίνησης.

 

Advertisement