Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε χρόνο ρεκόρ η κατασκευή του εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία

Ελλάδα 14:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε χρόνο ρεκόρ η κατασκευή του εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία

ΝΕΑ

Σε χρόνο ρεκόρ η κατασκευή του εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία

ΝΕΑ

Γερμανός Υπουργός εκτιμά ότι η νέα μονάδα θα είναι έτοιμη σε λιγότερο από 12 μήνες.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla ίσως να βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο όσον αφορά στην ολοκλήρωση του νέου της εργοστασίου στο Βερολίνο από ότι η εγκατάσταση που έχει στην Σαγκάη σύμφωνα με όσα ανέφερε Υπουργός κρατιδίου της Γερμανίας.

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε ότι θέλει να ολοκληρώσει το εργοστάσιο στο Gruenheide μέχρι τα μέσα του 2021, και γρηγορότερα από το χρόνο κατασκευής του κινεζικού εργοστασίου το οποίο ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο. Το γερμανικό έργο παρεμποδίστηκε από μικρές αποτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της κριτικής από πολίτες των γύρω περιοχών που ανησυχούν για την αποψίλωση των δασών και της έλλειψης του πόσιμου νερού νερού που θα προκαλέσει η επένδυση.

Advertisement
Advertisement

«Ο στόχος στην Tesla φαίνεται να είναι να χτυπήσει το χρόνο κατασκευής για το Gigafactory 3 στη Σαγκάη. Σύμφωνα με την παρατήρησή μου, αυτό θα μπορούσε να καταστεί εφικτό», δήλωσε ο Joerg Steinbach, υπουργός Οικονομίας για το κράτος του Βρανδεμβούργου όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, σε Κυριακάτικη εφημερίδα της Γερμανίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk κινείται στην καρδιά της Γερμανίας για να αμφισβητήσει τις Volkswagen AG , BMW AG και Mercedes-Benz της Daimler AG , καθώς η χώρα στοχεύει σε μια μαζική αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η ταχεία ολοκλήρωση του έργου θα ήταν μια ώθηση στην κυβέρνηση του Βρανδεμβούργου, η οποία αγωνίζεται επίσης σκληρά για να ολοκληρώσει ένα νέο αερολιμένα με μεγάλη καθυστέρηση για να εξυπηρετήσει το κράτος και τους  πολίτες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Oι Ισραηλινοί μπαίνουν στην ΕΛΒΟ: Ποιά θα είναι τα νέα οχήματα του ελληνικού στρατού;

Advertisement

Παρακράτηση κυριότητας αυτοκινήτου: Λύνονται όλα τα προβλήματα των ιδιοκτητών

Ξεχάστε τα τεκμήρια και τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης!