Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Scoop: Νέο Audi Q4 με κουπέ στιλ

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scoop: Νέο Audi Q4 με κουπέ στιλ

ΝΕΑ

Scoop: Νέο Audi Q4 με κουπέ στιλ

ΝΕΑ

H γκάμα των μοντέλων «Q» επεκτείνεται με το νέο Q4, που αναμένουμε μέσα στο 2018. Ένα μοντέλο που έρχεται να αποτελέσει την coupe έκδοση του νέου Q5.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Στα μέσα της επόμενης χρονιάς, ένα ακόμη μοντέλο πρόκειται να προστεθεί στην γκάμα «Q» της Audi. Πρόκειται για το επερχόμενο Q4 (oνομασία που κατάφερε να κατοχυρώσει η γερμανική φίρμα από την Alfa Romeo). Όπως μπορούμε να δούμε και από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το νέο Audi Q4 θα διαθέτει δυναμική και κουπέ σχεδίαση, η οποία ακολουθεί τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας. Στο μπροστά μέρος ξεχωρίζει η επιβλητική τραπεζοειδής μάσκα και τα φωτιστικά σώματα LED, ενώ το πίσω μέρος ξεχωρίζει με την κουπέ σχεδίασή του.

Το νέο Audi Q4 θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα MLB evo του ομίλου, την οποία χρησιμοποιεί και το A4 κάτι που υπόσχεται αυξημένα επίπεδα ακαμψίας και χαμηλό -για τις διαστάσεις του- βάρος (θα είναι μεγαλύτερο από το Q3, συγκεκριμένα στις διαστάσεις του Q5, δηλαδή στα 4,6 μέτρα).Σε επίπεδο κινητήρων, η γκάμα θα ξεκινά από τα 1,4 λτ., για το μηχανικό σύνολο με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων με απόδοση 150 ίππων, ενώ αναμένεται και κορυφαία έκδοση, RS Q4, με 310 άλογα. Η παρουσίαση του νέου Q4 θα γίνει μέσα στο 2018.

Advertisement
Advertisement