Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σαν καινούργια η Jaguar E-Type του Kevin Keegan

Ελλάδα 20:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σαν καινούργια η Jaguar E-Type του Kevin Keegan

ΝΕΑ

Σαν καινούργια η Jaguar E-Type του Kevin Keegan

ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποκατάστασης της θρυλικής Jaguar E-Type που άνηκε στον σπουδαίο επιθετικό της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας, Kevin Keegan.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τους κορυφαία συνεργεία για την αποκατάσταση των Jaguar E Type στη Βρετανία, είναι το E-Type UK το οποίο ολοκλήρωσε μια πλήρη αποκατάσταση στα πρότυπα της περιόδου που κατασκευαζόταν το μοντέλο για τη συγκεκριμένη E Type Roadster του 1972 (Series 3) που έχει κινητήρα V12. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ήταν κάποτε το «αγαπημένο» του μεγάλου άσου της Λίβερπουλ αλλά και της ομάδας ποδοσφαίρου της Εθνικής Αγγλίας, Kevin Keegan.

Advertisement
Advertisement

Η βαφή του επανήλθε στη σωστή απόχρωση που ήταν η «Jaguar Willow Green» με επένδυση στην καμπίνα σε απόχρωση του καφέ. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου σήμερα, προσέγγισε την E-Type UK και παρήγγειλε την αποκατάσταση, μετά από ένα ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα εκτενή ζημιά στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου.

Ο ιδρυτής της E-Type UK, Marcus Holland, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτήν την αποκατάσταση και είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. Ο ιδιοκτήτης ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος αφού το αυτοκίνητο είχε εμπλακεί σε ατύχημα και ήθελε να το επαναφέρουμε στην παλιά του δόξα. Όχι μόνο είμαστε ευτυχείς που παραδώσαμε τον πελάτη μας με το αυτοκίνητό του σε άριστη κατάσταση, αλλά είμαστε περήφανοι που παίξαμε ρόλο στη συνεχιζόμενη ιστορία αυτού του εμβληματικού βρετανικού σπορ αυτοκινήτου με τον διάσημο πρώην ιδιοκτήτη».

Advertisement