Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σαν καινούργια BMW E92 M3 με 6άρι χειροκίνητο

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σαν καινούργια BMW E92 M3 με 6άρι χειροκίνητο

ΝΕΑ

Σαν καινούργια BMW E92 M3 με 6άρι χειροκίνητο

ΝΕΑ

Οι χειροκίνητες M3 τείνουν να γίνουν κάτι σαν collectors items λόγω της σπανιότητας αλλά και της περισσότερης οδηγικής χαράς που μπορούν να προσφέρουν. Γι’ αυτό και η αγγελία για την «σαν καινούργια» BMW E92 έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Μια BMW M3 Coupe του 2009, σε χρώμα Interlagos Blue Metallic και στην καμπίνα υπενδεδυμένη με δέρμα Bamboo Novillo, έχει παρουσιαστεί σε αγγελία ως μεταχειρισμένη και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δεν είναι μόνο τα ελάχιστα χιλιόμετρα (27.358) που έχει συνολικά «γράψει». Είναι και η γενικότερη κατάστασή της που παραπέμπει σε τελείως καινούργιο αυτοκίνητο, με χαρακτηριστική την εικόνα του επιλογέα που δεν έχει καθόλου σημάδια χρήσης και «γυαλίσματα». Η Ε92 θεωρείται από πολλούς η καλύτερη Μ3 στην ιστορία του μοντέλου, μια και φαίνεται ως ιδανικός ο συνδυασμός του V8 των 4,0 λίτρων με την απόδοση των 420 ίππων, στο πισωκίνητο πλαίσιο και το μπλοκέ διαφορικό.

Advertisement
Advertisement

Την εικόνα της συγκεκριμένης περίπτωσης κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική, η ύπαρξη του χειροκίνητου κιβωτίου με τις 6 σχέσεις, που αποτελεί έναν ακόμα καλό λόγο για να δει κανείς πιο «ζεστά» την αγορά ενός super GT- έστω και αν έχει πάνω από μια δεκαετία στην πλάτη. Η λίστα του Bring A Trailer επιβεβαιώνει ότι ο πωλητής αγόρασε το όχημα τον Μάρτιο του 2009 και το προσφέρει σε αυτή την κατάσταση που βλέπουμε στις φωτογραφίες, με δύο κλειδιά, όλα του τα έγγραφα που του παραδόθηκαν κατά την αγορά, καθώς και το βιβλίο συντήρησης.

Η γενιά E92 της M3 τροφοδοτείται από το V8 4,0 λίτρων της BMW που αποδίδει 420 ίππους στις 8.300 σ.α.λ. και 40,8 kgm ροπής στις 3.900 σ.α.λ. Στις σημειώσεις της αγγελίας αναφέρεται πως στο αυτοκίνητο πρόσφατα αλλάχθηκαν τα λιπαντικά στον κινητήρα και στο κιβώτιο, στο πλαίσιο μιας κανονικής και ολοκληρωμένης τακτικής συντήρησης. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο λίγα χιλιόμετρα έχει καλύψει το αυτοκίνητο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το εσωτερικό φαίνεται τόσο καλό όσο αν θα ήταν τελείως καινούργιο. Όπως αναφέρθηκε, διαθέτει δέρμα Bamboo Novillo στα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών. Το ταμπλό είναι μαύρο με επένδυση από ξύλο και ανθρακόνημα.

Advertisement

Δείτε ακόμα: Η νέα BMW M4 στην πίστα (VIDEO)

Advertisement

Η νέα BMW M5 θα έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση 

Όλα τα δεδομένα για τη BMW M3 του 2021

 

Advertisement