Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση στο Civic Tourer

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση στο Civic Tourer

ΝΕΑ

Ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση στο Civic Tourer

ΝΕΑ

Το μικρομεσαίο station wagon της Honda θα κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από δύο μήνες στην έκθεση της Φρανκφούρτης και θα αρχίσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη τους πρώτους μήνες του 2014. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι εξοπλίζει το Civic Tourer με σύστημα που ρυθμίζει τα αμορτισέρ στους πίσω τροχούς, κάτι που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Το Adaptive Damper System θα έχει τρεις θέσεις λειτουργίας, D (Dynamic), N (Normal) και C (Comfort) προκειμένου να εξασφαλίζει σταθερότητα και άνεση ανάλογα με το φορτίο που θα κουβαλά το station wagon της Honda αλλά και τις συνθήκες στο δρόμο. Ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που επιθυμεί από το κουμπί στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Το Civic Tourer θα κατασκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ελλάδα αναμένεται προς τα τέλη του 2014.

Κεντρική επιλογή κινητήρα θα είναι βέβαια ο νέος 1.6 i-DTEC, τον οποίο δοκιμάσαμε πρόσφατα στο CR-V. Αποδίδει 120 PS και 30,6 kgm ροπής, ενώ και στο Civic Tourer (όπως στο hatchback) θα καταναλώνει λιγότερο από 4 lt/100 km και θα εκπέμπει κάτω από 100 g. CO2 ανά km.[nggallery id=2854]