Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Rolls Royce Turban Challenge: Η απίστευτη ιστορία του Reuben Singh

Ελλάδα 2:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Rolls Royce Turban Challenge: Η απίστευτη ιστορία του Reuben Singh

ΝΕΑ

Rolls Royce Turban Challenge: Η απίστευτη ιστορία του Reuben Singh

ΝΕΑ

Και όμως υπάρχουν ακόμα κάποιοι φανατικοί φίλοι της Rolls-Royce, οι οποίοι αγοράζουν κατά εξάδες τα νέα μοντέλα της βρετανικής φίρμας, για απλά μπορούν. Όπως ο Reuben Singh.

Advertisement
Advertisement

 

O ινδικής καταγωγής, αλλά γεννημένος στο Λονδίνο επιχειρηματίας, που έχει γίνει γνωστός με το ψευδώνυμο «Ο Βρετανός Bill Gates», έκανε ίσως την αγορά της δεκαετίας, καθώς απέκτησε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι συνολικά νέες Rolls-Royce. Να αναφέρουμε καταρχήν ότι ο Singh θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες, έχοντας στην κατοχή του τις εταιρείες alldayPA και Isher Capital. Έχοντας μία περιουσία, που εκτιμάται άνω του 1 δις ευρώ, ο 42χρονος αποτελεί και έναν από τους πιο καλούς και έμπιστους πελάτες της Rolls-Royce, καθώς η συλλογή του φτάνει τα είκοσι μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τελευταία του αποκτήματα είναι τρεις νέες Phantom και αντίστοιχα τρεις Cullinan, που πολύ εύστοχα πήρε τον τίτλο «The Jewell Collection», λόγω των ιδιαίτερων χρωμάτων που επέλεξε για κάθε ένα από αυτά. Και η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αλλά με κριτήριο τον καλύτερο χρωματικό συνδυασμό αυτοκινήτου και τουρμπάν (ένα βασικό στοιχείο της τοπικής ενδυμασίας των Ινδών), που αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα του Singh. Σε ότι αφορά το κόστος, δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια, λόγω του γεγονότος ότι κάθε μία από τις έξι Rolls-Royce είναι κατασκευασμένη με βάση τα προσωπικά γούστα του Singh. Σίγουρα πάντως ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Τα άλλα μοντέλα που απαρτίζουν την συλλογή του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία είναι οι προηγούμενης γενιάς Phantom και Phantom Coupe, κάποιες κάμπριο Dawn, όπως και οι Bugatti Veryon, Porsche 918 Spyder και Mercedes SLR.